10 İpucu ile AFK Arena

afk arena

Bir Lilith Games oyunu olan AFK Arena, en güçlü kahramanlarla en güçlü takımı oluşturmak üzerine kurulu. Siz de AFK Arena oynamaya yeni başladıysanız stratejinizi akıllıca kurarak oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Kahramanlar, görevler, ödüller ve daha pek çok ipucu için bu rehberimize göz atabilirsiniz. 

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

1. Hesabınızı Linkleyin

Oyuna yeni başladıysanız ilk yapmanız gerekenlerden birisi oyun hesabınızı, Facebook ya da Google hesabınız ile bağlamak olmalı. Böylece hesabınızı kaybetmemiş ve garantiye almış olursunuz. Yapmanız gereken tek şey hesap sekmesinden bağlantı sekmesine tıklamak.

2. Bir Loncaya Katılın

AFK Arena oynamaya yeni başladıysanız size vereceğimiz önerilerden bir diğeri de bir loncaya katılmanız olur. Bir locaya katıldığınızda lonca patronlarına erişebilirsiniz. Bu sayede donanımlarınızda harcayabileceğiniz paralarla ödüllendirilebilirsiniz. 

3. AFK Ödüllerini Toplayın

AFK ödülleri en fazla 12 saat boyunca biriktirebilirsiniz. Bu süreden sonra artık ödül kazanamayacaksınız. Bu yüzden ödülleri düzenli olarak topladığınızdan emin olun yoksa ilerlemenizi oldukça yavaşlatırsınız.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

4. Kahramanlarınızın Ekipmanlarını Geliştirin

Kahramanınızın donanımını erkenden geliştirmek oldukça ucuz bir yoldur. Ayrıca bu yöntem takımınızın istatistiklerini artıracak. Botlar geliştirebileceğiniz en kolay ekipmanlar. Kahramanlar sayfasındaki ekipmanlara tıklayarak onları geliştirebilirsiniz.

5. Bir Seviyede Takılı Kaldıysanız Pes Etmeyin

Bazen bir seviyeyi geçmeniz tamamen şansa bağlı olabilir. Ekibiniz ciddi şekilde yetersiz kalmadığı sürece denemekten vazgeçmeyin. Sürekli deneyerek rastgele bir seviyeyi geçme şansınız var. Seviye atlamak mobil cihazlarda zor oluyorsa oyunu bilgisayarınızdan açarak çok daha kolay bir şekilde seviye atlayabilirsiniz. AFK Arena’yı bilgisayarınızın büyük ekranından açabilir, fare ve klavye ile seviyeleri çok daha hızlı geçebilirsiniz. 

6. Arcane Labirentinde Akıllıca Davranın

Arcane Labirentindeyseniz ve savaşı kaybedeceğinizi anladıysanız, kahramanlarınız ölmeden savaştan çıkabilirsiniz. Böylece kahramanlarınızı kaybetmezsiniz.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

7. Günlük ve Haftalık Görevleri Tamamlayın

Hem kendiniz hem de loncanız için oldukça faydalı olacak bir diğer adım da görevleri tamamlamak. Günlük ve haftalık görevleri düzenli olarak tamamladığınızdan emin olun. AFK Arena oynarken görevleri tamamlamak için iyi bir seçenek olabilir. Günlük ve haftalık görevleri hızlı bir şekilde tamamlamak için oyunu Bluestacks ile bilgisayarınızdan açabilirsiniz. Ayrıca BlueStacks’in çoklu oturum özelliği sayesinde oyunu birden fazla sekmede açabilecek ve çoklu sekmede oynamanın avantajlarını keşfedeceksiniz. 

8. Tüm Bounty Görevlerini Tamamlayın

Bounty görevleri tamamladığınızda en önemli ödül elmastır. Bounty tablosu iyileştirilebilir fakat her seviyeyi açabilmek için belirli görevleri tamamlayarak ilerlemeniz gerekir. Buradaki ipucu ise düzenli olarak her gün bu görevlerden tamamlamak gerektiğidir. 

9. Yaygın Kahramanlarının Emeklilik Vakti

Yaygın olan kahramanlar son derece zayıftırlar. Onları emekliye almak sizin için faydalıdır. Böylece kahramanları belirli noktaların ötesine yükseltebilirsiniz.

10. “Ultimate” Beceriyi Etkinleştirin

Bir savaş sırasında, kahramanların “ultimate” becerilerini manuel olarak etkinleştirmek mümkündür. Buradaki en önemli kriter ise zamanlama faktörüdür. 

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

AFK Arena’yı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Siz de AFK Arena’yı Bluestacks ile oynayarak, mobil oyun deneyiminizi bir adım öteye taşımaya hazır olun!