AFK Arena’yı PC’de Nasıl Oynayabilirsiniz?

afk arena

AFK Arena, Lilith Games tarafından geliştirilen bir oyun ve aksiyon kartlarına sahip. Oyunda pek çok kahraman bulunuyor. AFK Arena oyununda amacınız en güçlü takımı oluşturmak ve olabildiğince çok zindanı temizlemek olmalı. Oyun hem iOS hem de Android cihazlardan oynanabiliyor. Oyunda pek çok zindanı keşfedebiliyorsunuz. 

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Mobil oyunları bilgisayarın büyük ekranında oynayabilmek çok büyük bir avantaj. Bu sayede hem detayları çok daha iyi algılayabilir hem de mouse ve klavye kullanarak daha etkili hamleler yapabilirsiniz. AFK Arena da bir mobil oyun olmasına karşın, bilgisayarınızdan da oynayabileceğiniz bir oyun. Siz de AFK Arena’yı PC ekranında oynamak için bu yazımıza göz atın. 

Neden Bilgisayarda Oynamalısınız?

Oyunu bilgisayarınızdan oynayarak arka planda da çalıştırabilirsiniz. Böylece istediğiniz zaman kampanya aşamalarını veya kralın kule katlarını deneyebilirsiniz. Ayrıca bazen sadece giriş yapmak isteyebilir ve arena merdiveni gibi şeyleri kontrol etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Böyle zamanlarda da bilgisayarınız hızlı bir şekilde kontrolleri gerçekleştirmenizi sağlar. 

PC’de Nasıl Oynarsınız?

AFK Arena’yı PC’de oynamanızın en kolay yolu dünyanın en büyük Android emülatörlerinden biri olan BlueStacks ile açmak. BlueStacks bilgisayarınıza yükleyeceğiniz bir uygulamadır. Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını tıpkı telefon ekranınızdaki gibi açabilir ve kolayca oynayabilirsiniz. 

BlueStacks aynı anda birden fazla oyun oynamanıza izin verir. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Böylece sevdiğiniz tüm oyunları bir kerede yükleyebilirsiniz. Ayrıca BlueStacks’in kullanıcı dostu olması da bir diğer artısı.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

AFK Arena’yı BlueStacks ile Nasıl Oynarsınız?

  • BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.
  • Google kimlik ve şifrenizi girin. Dilerseniz bu işlem için yeni bir Google hesabı açın. 
  • Google Play Store simgesini tıklayın ve AFK Arena’yı arayın.
  • AFK Arena’yı indirin ve uygulamayı ana ekrandan yükleyin.
  • Facebook üzerinden giriş yapacaksanız, hesabınızı değiştirmeden önce giriş görevlerini tamamlamanız gerekir.

AFK Arena’yı bilgisayarınızdan oynamak size pek çok farklı avantaj sağlar. Örneğin oyun sırasında karakterlerinizi geliştirmeniz gerekecek. Bilgisayardan oynarken bu çok daha rahat bir biçimde gerçekleşebilir. Ayrıca oyunun size verdiği bir dizi görev de sizi bekliyor. Görevleri tamamlarken level atlamak kimi zaman zorlu olabilir. Level atlama aşamalarını bilgisayarınızdan kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Savaş arenalarında çok daha hakim ve güçlü olmak için yapmanız gereken AFK Arena’yı BlueStacks ile bilgisayarınıza kurmak. Bu işlemi sadece birkaç dakika içerisinde tamamlayabilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. 

AFK Arena’yı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. Rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!