Aquapark.io Başlangıç Rehberi

Mobil Oyun Haber, “Aquapark.io” klavuzumuz, ipuçları ve püf noktalar ile oyunda nasıl daha iyi olacağınız konusunda size yol gösterecektir! Oyun hakkında bilmeniz gereken tüm önemli bilgileri sizin için derledik. Aquapark.io, sizi çok büyük bir kaydıraktan aşağıya fırlatıp bitiş çizgisini geçmeden önce diğerlerini yenmeye çalışmanızı sağlayan oldukça basit bir oyundur. Oyundaki en önemli fark, kendinizi slayttan fırlatıp haritanın derinliklerine doğru kayabilmenizdir. Bu neredeyse hile yapıyormuşsunuz gibidir, ancak bu kısayolu kullanmanız çok teşvik ediliyor. Risksiz de değildir, çünkü kaydırağı kaçırırsanız yarışı tamamen kaybedersiniz!

Aquapark.io’yu BlueStacks ile PC’nize İndirin!

Her zaman düşmanlarınızı haritadan uzaklaştırın

Bu, özellikle kaydırağın üzerine inecek başka bir bölüm bulma şanslarının olmayacağı erken oyunda önemlidir. Tek yapmanız gereken, yanlarına gelip doğrudan onların içine kaydırmak ve onları kaydırmadan indirmelisiniz. Ancak dikkatli olun, arkadan vurursanız ileriye doğru bir destek vermiş olacaksınız. Bu yüzden, bunu yapmadan önce daima yanlarında olduğunuzdan emin olun. Bu, en fazla madeni parayı almanın en iyi yoludur, bunlar büyük olasılıkla gelecekte kozmetikler için kullanılacaktır.

Turuncu engellerden kaçının

Oldukça açık bir ipucu, ancak bunlarla karşılaşırsanız bunlar sizi gerçekten yavaşlatır. Kaydırakra yanıp sönen sarı oklara bakın. Bunlara vurursanız, ileriye doğru büyük bir hız artışı elde edersiniz! Bu hızı, diğer oyuncuları alandan çıkarmak için de kullanabilirsiniz. Bu oyun için en büyük anahtar ve ipucu, kısayolları kullanmanız gerektiğidir. Kendinizi kaydıraktan fırlatabilir ve haritanın diğer bölümlerine doğru kayabilir ve haritanın çok daha uzak bir kısmına inebilirsiniz. Bu, burada uygulamaya konulan konseptin aynısıdır, ancak oyunda bunu yapmaya daha çok teşvik edilirsiniz. Her zaman haritanın önüne bakın, önünüzde daha aşağıda olan bir harita görürseniz, devam edin ve kendinizi kaydıraktan fırlatın ve ona doğru süzülün! Bunu yaparak kaydırağın büyük kısımlarını atlayabilirsiniz ve kazanmanın en iyi yolu budur. Kendinizi gökyüzüne fırlatabilir ve inebileceğiniz bir alan olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bir tane görmezseniz, başlattığınız slayta her zaman geri dönebilirsiniz. Bunu ilerlerken yapmak genellikle daha iyidir. Kaydırağın belirli bir bölümünü hedefliyor olsanız da, inebileceğiniz daha da uzaktaki alanları arayın. Bazen küçük bir kısayol, büyük bir kısayol haline gelebilir! Bunu yaparken çok dikkatli olun, eğer mesafeyi yanlış değerlendirirseniz, süzülüp kaydıraktan başka bir yere inebilirsiniz. Bu olursa, yarış dışı kalırsınız!

Aquapark.io’yu BlueStacks ile PC’nize İndirin!

Taç sendeyse ilk sıradasın demektir

Tacı başınızın üzerinde tuttuğunuzdan emin olun ve sizden almaya çalışan herkesin önünde durmaya çalışın. Haritanın sonuna doğru kayarak kendinizi tam anlamıyla zafere götürebileceğiniz zamanlar olacak! Her zaman dikkat edin. Bitiş çizgisini belirleyen yeşil rampanın önündeki havuza inebilirsiniz. Yarışı bu şekilde bitirirseniz, büyük olasılıkla birinci olacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.