Dragon Storm Fantasy Kahramanlar Rehberi

dragon storm fantasy

GOAT Games tarafından geliştirilen Dragon Storm Fantasy, dünyanın dört bir yanından pek çok oyuncu tarafından çok seviliyor. MMORPG savaş deneyimini en iyi şekilde yaşayabileceğiniz oyunlardan birisi olan Dragon Storm Fantasy, yeni nesil gerçekçi grafikleri ile de dikkat çekici bir oyun. Oyun hakkındaki detaylar için Dragon Storm Fantasy başlangıç rehberimizi inceleyebilirsiniz. 

MMORPG savaş oyunlarına ilginiz varsa Dragon Storm Fantasy tam size göre bir deneyim sunuyor. Oyunda farklı sınıflara sahip kahramanlar yer alıyor. Bu sınıflar Savaşçı, Büyücü ve Okçu olarak 3 gruba ayrılıyor. Her bir sınıfın kendine özgü avantajları ve dezavantajları yer alıyor. Dolayısıyla sınıflardan herhangi biri için mükemmel demek yanlış olur. Siz de oyuna yeni başladıysanız oyun tarzınıza en uygun kahraman sınıfı arasından seçim yapabilirsiniz. Fakat unutmayın ki mükemmel özelliklerle donatılmış bir kahraman yok. 

Warrior – Savaşçı

Dragon Storm Fantasy kahramanlarından Savaşçı’nın avantajları hayatta kalma ve korumadır. Tüm sınıflar arasında en büyük sağlık rezervine sahiptir. Gelişmiş savunma yeteneği vardır. Savunma konusunda yetenekli olmasına rağmen, neredeyse bir Büyücü kadar iyi seviyede saldırı gücüne de sahiptir. Zayıf yanları arasında çevikliği ve kontrol gücünün zayıflığı vardır. Bu yüzden düşman saldırılarına açık bir kahramandır. 

Magician – Büyücü

Büyücü’nün en büyük artısı yüksek hasar verme yeteneğidir. Ayrıca Büyücü, rakipleri en iyi şekilde kontrol eder ve özel yeteneklerini kullanmalarını engeller. Savaşçı’nın aksine oldukça çevik ve esnek bir kahramandır. Eksilerinin başında ise sağlık puanı bakımından oldukça kırılgan olması gelir. 

Archer – Okçu

Okçu, karanlıkta avlarının peşine düşer ve Dragon Storm Fantasy’nin en çevik kahraman grubudur. Ayrıca Savaşçı ve Büyücü kadar iyi olmasa da yine de iyi denebilecek kadar güçlü bir saldırı gücüne sahiptir. Okçu’nun eksilerinin en başında ise çok düşük seviyedeki hayatta kalma oranı gelir. 

Dragon Storm Fantasy Oyununu PC’de BlueStacks ile Oynayın

iOS ve Android versiyonları ile cep telefonlarınızdan oynayabileceğiniz Dragon Storm Fantasy’yi aynı zamanda BlueStacks oyun platformu sayesinde PC’nizin büyük ekranında da oynayabilirsiniz. BlueStacks sayesinde hem Dragon Storm Fantasy’yi hem de Google Play Store’daki tüm oyunları bilgisayarınıza indirmeniz mümkün. Dragon Storm Fantasy’yi BlueStacks ile PC’de oynayarak pek çok avantaj elde edersiniz. BlueStacks’in AI tabanlı algoritması, ekrandaki etkinliği algılar ve herhangi bir silaha ihtiyacınız olup olmayacağını belirler. Bu sayede de ekranınızdaki karmaşa azalır ve yalnızca ilgili tuşları görürsünüz. Akıllı kontroller sayesinde size sadece oyun keyfine odaklanmak kalır. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile oynama rehberimizi buradan inceleyebilirsiniz.