Dragon Storm Fantasy Oynamanız için 5 Sebep

Dragon Storm Fantasy, ilk olarak geçen yıl Aralık ayında iOS ve Android için piyasaya sürülen popüler bir MMORPG’dir. Dragon Storm Fantasy’nin öne çıktığı birçok önemli alan var, işte Mobil Oyun Haber olarak sizin için sıraladıklarımız.

Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Arcus ülkesi

Dragon Storm Fantasy’nin, Arcus ülkesi, gizem ve harikalarla doludur. Üstelik yolculuk boyunca tanışabileceğiniz ilginç karakterlerle karşılaşmanız olasıdır. Keşfedilmek için bekleyen destansı bir fantezi ortamı sizi bekliyor.

Sınıfının en iyi savaşları

Arcus ülkesi güzel olduğu kadar ölümcül de, bu yüzden başarılı bir şekilde keşfedecekseniz, savaşta gerçek bir hünere ihtiyacınız olacak. Destansı sunucu savaşlarındaki ödüller için 20.000 oyuncuyla birlikte gerçekten görülmesi gereken bir manzara sizi bekliyor olacak. Güçlü, hızlı ve her türlü durumla şık bir şekilde başa çıkmanın şaşırtıcı yollarını sunar. Başarının büyük bir kısmı, emrinizdeki çeşitli ejderhalar sayesinde olacaktır.

Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Ödüller

Dragon Storm Fantasy, savaştaki çabalarınızı nasıl ödüllendireceğini tam olarak bilir. Çoğu savaş, özellikle boss dövüşleri, tatmin edici bir ganimet ve para ödülüyle sonuçlanır. Neyse ki, ister gelişmiş ekipman ister yeni sunucular arası Açık Artırma Evi’nde satılacak öğeler olsun, kazanacağınız her şey bir şekilde büyük ölçüde faydalıdır. Bu türdeki birçok oyun için geçerli olan, düşmanları indirip görevleri tamamladıkça sürekli olarak yeni ve geliştirilmiş donanımlar kazanacaksınız.

Sosyal deneyim

Dragon Storm Fantasy, arkadaşlarla yapabileceğiniz oldukça eğlenceli deneyimler sunmadan gerçek bir MMO sayılmazdı. Dünya bossları, belki de burada karşılaşacağınız en büyük zorluktur ve bu nedenle, onları yanınızdaki bazı arkadaşlarınızla üstlenmeniz akıllıca olacaktır. Yalnız bir kurt olsanız bile, oyunun en iyi ganimetlerinden bazıları ve en büyük XP ödülleri dahil olmak üzere, başkalarıyla çevrimiçi etkileşimde bulunmanın kazanacağı çok şey vardır.

Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Mükemmel destek

Dragon Storm Fantasy, piyasaya sürüldüğünde zaten sağlam bir MMORPG idi, ancak yakın zamanda yapılan bir güncelleme onu daha da oynanası bir oyun haline getirdi. Sadece test etmek için yepyeni yetenek becerileri ve yüksek dereceli ekipman eklemekle kalmıyor, aynı zamanda artık içine çekilecek sunucular arası PvP’de var. Bunun ötesinde artık meditasyon yaparak çevrimdışıyken XP ve ekipman kazanabilirsiniz. Bu, ilerlemenizi sürdürmenin ve gün boyunca çevrimiçi kalmanıza gerek kalmadan rekabet gücünüzü korumanın harika bir yoludur. Aynı şekilde, oyun içi Müzayede Evi, siz gün boyunca istenmeyen eşyalarınızı satmak için idealdir.

Üst düzey bir MMORPG arayanlar, Dragon Storm Fantasy’yi App Store ve Google Play’den ücretsiz oynanabilen bir oyun olarak hemen indirebilirler.

Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile PC’nize indirin!