Dragon Storm Fantasy’i Neden BlueStacks ile Oynamalısınız?

Ejderhalarla oynamak vazgeçilmez tutkunuz mu? O zaman hayaliniz gerçek olmak üzere! Dragon Storm Fantasy ile ejderhaların dünyasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Üstelik bu ARPG oyunu BlueStacks ile PC’nizin dev ekranında, şarj sorunu olmadan klavye ve mouse ile oynamanız mümkün! BlueStacks ile siz de ejderhaların hakim olduğu bu dünyayı yakından tanıyın. 

BlueStacks Ayarlarımı Nasıl Yapılandırmalıyım?

Öncelikle BlueStacks performansını artırmak için dikkat etmeniz gereken bir kaç önemli adımı sizinle paylaşmak istiyoruz. İlk adım olarak BlueStacks ayarlar menüsü altından ram ve cpu ayarlarınızı maksimum seviyeye getirin. Ayarlar sekmesi altında, motor ve performans bölümlerine giderek “özel” seçeneğini seçebilir ve BlueStacks hızınızı maksimum seviyeye taşıyabilirsiniz. Buna ek olarak da sanallaştırma BlueStacks performansı için oldukça önemli. Bilgisayarınızın sanallaştırmasının açık olduğundan emin olmanız gerekir. Son adım olarak da eğer PC’nizde yüklü bir antivirüs yazılımı varsa ya geçici olarak duraklatmalı ya da BlueStacks’e gerekli izinleri vermeniz gerekir. Bu sayede programı tam kapasite ve sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Klavye ve Tuş Düzeni

BlueStacks’in Dragon Storm özelinde size sağlayacağı avantajların başında performanstan sonra oyun kontrolleri olduğunu söyleyebiliriz. Mobil düzenin zorluklarının aksine, BlueStacks size klavye düzeninde alıştığınız WASD düzeniyle oynama imkanı sunar. Bu tuş konfigürasyonunu dilediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz gibi bu şekilde de oynayabilirsiniz. Bu sayede alıştığınız klasik WASD tuşları ve mouse ile oyunda belirgin bir üstünlük sağlayabilirsiniz. 

Akıllı Kontroller ve Macro Yönetimi

Dragon Storm Fantasy de diğer tüm ARPG’ler gibi oyun akışına otomatik devam eden bir oyun. Yani siz cihazınızın başında olmasanız bile karakteriniz senaryo akışına göre görevleri yapmaya devam eder. İşte tam da bu aşamada BlueStacks’in işinize fazlasıyla yarayacak kombo tuş özelliği devreye giriyor. Yani siz bu akışa belirli tuşlar atayıp, görevlerin otomatik olarak, sizin şekillendirdiğiniz şekilde yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Bu özelliği aktive etmek için BlueStacks’in sağ menüsünde yer alan “Oyun Kayıt Tuşu” özelliğini kullanabilirsiniz.

Çoklu Oturum Yani Multi-Instance

Diyelim ki Dragon Storm Fantasy’de birden fazla karakterle aynı anda oynamak ve her birini aynı anda geliştirmek istiyorsunuz. İşte tam bu noktada size mükemmel bir haberimiz var; “BlueStacks Çoklu Oturum”! Bu özellik sayesinde, PC’nizin performansına göre dilediğiniz kadar karakteri aynı anda kasabilirsiniz. Her biriyle aynı anda ayrı ayrı oynamanız gerekmeden her birine kombo tuş atayarak tüm işi BlueStacks’e bırakabilirsiniz. Dilediğiniz sınıftan dilediğiniz karakterleri kendi haline bırakın ve tüm işi sizin adınıza BlueStacks yapsın.

Tüm işi BlueStacks’e Bırakın!

Tüm bu kolaylık ve avantajları hesaba kattığımızda Dragon Storm Fantasy oynamanın en ideal yolu BlueStacks! Son derece kolay ve akıcı bir PC oyun deneyimini, toplam 5 dakikalık bir kurulum süreciyle süreciyle başlatabilirsiniz. Büyük ekranda, klavye ve mouse ile yüksek FPS elde ederken, tüm süreci oyun kayıt ve kombo tuşlarıyla BlueStacks’e bırakabilir ve karakterinizin gelişimine aralıksız devam edebilirsiniz.

Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.