Dragon Storm Fantasy Oynamanız için 4 Neden

Dragon storm fantasy

Dragon Storm Fantasy, iOS ve Android versiyonları bulunan oldukça popüler bir MMORPG oyunudur. Yayınlanan güncellemelerle de her geçen gün daha da gelişmekte. Siz de hemen BlueStacks ile oynamaya başlayarak bu oyunu PC’nizde büyük ekran, klavye ve mouse ile oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun öne çıkan yanlarını görmek için tek yapmanız gereken önce BlueStacks sonra da Dragon Storm Fantasy’i indirip PC’nize kurmak. 

Arcus Ülkesini Yakından Tanıyın

Dragon Storm Fantasy hikayesinin geçtiği Arcus ülkesi, gizem ve harikalarla doludur. Size Arcus ülkesinde onlarca ilginç karakter sunulur. Bu karakterlere yakından bakmak ve her birini yakından tanımak için BlueStacks indirip, PC’nize kurulum yaparak Google Play üzerinden Dragon Storm Fantasy kurulumunu tamamlayabilirsiniz.

Ölümcül Savaşlar

Arcus ülkesi güzel olduğu kadar ölümcüldür de, bu yüzden başarılı bir şekilde ilerlemek istiyorsanız savaş esnasında gerçek bir kahramanlığa ihtiyacınız olacaktır. Başarınızın asıl kaynağı emrinizdeki çeşitli ilahi ejderhalardan kaynaklanacak. Ejderhalara hükmetmeniz içinse BlueStacks’e ihtiyacınız olacak. Smart kontroller aracılığıyla BlueStacks ile ejderhaların dünyasına hükmedin!

Kusursuz Güncellemeler

Dragon Storm Fantasy çıktığı dönemde zaten sağlam bir MMORPG idi, ancak son zamanlarda yapılan güncellemelerle çok daha gelişti. Düşmanları indirip görevleri tamamladıkça, sürekli olarak yeni ve geliştirilmiş donanımlar kazanacaksınız. Bu durum oyunu daha da ilginç bir hale getirecek. Aynı zamanda sunucular arası PvP’nin de var olduğu Dragon Storm Fantasy’de, çevrimdışıyken XP ve ekipman kazanabilirsiniz. Üst düzey bir MMORPG arayanlar, Dragon Storm Fantasy’yi şimdi BlueStacks’e indirip oynayabilirler. 

BlueStacks’in Akıllı Kontrolleriyle Oyuna Hükmedin

BlueStacks‘in AI tabanlı algoritması sayesinde, ekrandaki etkinliği algılar ve herhangi bir silaha ihtiyacınız olup olmayacağınızı belirler. Bu sayede de ekranınızdaki karmaşayı azaltarak yalnızca ilgili tuşları görüntüler. BlueStacks’in Smart Kontrol özelliği, oyunları daha hızlı ve etkili oynamanızı sağlar. Bu özelliği aktive etmeniz için sürekli giriş-çıkış yapmanıza gerek kalmaz. Basit bir şekilde aktive etmenizi sağlar. Yeni ve geliştirilmiş Akıllı Kontroller, ekran karmaşası sorununuzu en aza indirger. Akıllı kontroller sayesinde ekranda sadece ilgili tuşları görürsünüz.

Dragon Storm Fantasy’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Buna bir de Akıllı Kontrolleri eklediğinizde oyun esnasında onlarca avantajlarla oynamış olursunuz. Tek yapmanız gereken BlueStacks websitesinden programı indirmek ve uygulama için Google Play aracılığıyla dilediğiniz oyunu kurmak. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.