Dragonscapes Adventure Gelişim Rehberi

Century Games’in ilginizi çekebilecek yeni bir teklifi var; Dragonscapes Adventure! Ejderhaları incelemek ve kendinize yeni bir ev inşa etmek için uzak bir adada, en iyi arkadaşınız Mia’ya katılacaksınız. Oyuncular, yeni araziyi keşfetmekle ve aynı zamanda kaynaklar için madencilik yapmakla görevlendirilir. Ek olarak, üssü çevreleyen tarlaların ekilmesinden ve adadaki varlıklarını sürdürmek için ihtiyaç duyulan ek öğeleri üretmek için fabrikalar inşa etmekten de ayrıca sorumlu olursunuz. Dragonscape Adventure bir enerji keşif oyunudur, yani adada her adım atmak istediğinizde rezervinizden bir miktar enerji harcamanız gerekecek. Her eylem, engelin boyutuna bağlı olarak değişen miktarda enerjiye mal olur. Dragonscape Adventures, klasik bir çiftlik oyununun tüm bileşenlerini gösterirken, normların biraz ötesine geçer ve örneğin bir ejderha birleştirme bileşeni gibi birkaç benzersiz unsur içerir. Dragonscape Adventure, oyunda izlemeniz gereken birçok özelliğe sahip olmasına rağmen, endişelenecek aşırı karmaşık mekanikler olmadığından, sade ve rahatlatıcıdır. Enerji rezervinizden yararlanmanın en iyi yollarını bulmak ve çevrenizin olabildiğince fazlasını keşfetmekle ilgileniyorsanız, ipuçları ve püf noktaları için Mobil Oyun Haber, Dragonscapes Adventure Gelişim Rehberi’ni inceleyin.

Dragonscapes Adventure’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Daha Fazla Enerji Nasıl Elde Edilir?

Oyunda enerji olmadan gerçek ilerleme kaydedemezsiniz. Bu nedenle, oyuncuların ekstra enerji üretmenin her yolunu sürekli olarak kullanmaları gerekir. Dragonscapes Adventure’da oyuncular her 1:30 dakikada bir x1 enerji alabilirler. Bu nedenle, daha fazla enerji elde etmenin ilk yolu, oyundan çıkmak ve enerji çubuğunuz yenilenene kadar birkaç saat beklemek olacaktır. Seviye atlayarak boyutunu uzatabilirsiniz. Ancak beklemek istemiyorsanız, ekstra canlılığa erişmek için size birkaç önemli adım:

– Her Gün Giriş Yapın: Oyuncular, oyuna ilk kez giriş yaptıklarında her gün küçük bir hediyeyi kullanabilir. Bu ödüller değişiklik gösterir, ancak haftada en az iki kez ekstra enerji de alabilirsiniz.

– Görevleri tamamlayın: Sizi enerji ile ödüllendiren görevleri bulun ve önce bitirmeye odaklanın.

– Özel Siparişleri tamamlayın: Özel siparişleri hedefleyin ve onlara öncelik verin. Bunları tamamladıktan sonra, şeker ve enerjiye dönüştürülebilen diğer öğeleri içerebilecek şekerlemelerle dolu bir sandığı açabileceksiniz. Yine de her zaman verilen değildir.

– Oyunda seviye atlayın: Bu, temelde görevleri ve siparişleri tamamlayarak oyunu oynayarak yapılabilir. Seviye atladığınızda, ekstra enerji içeren bir ödül alacaksınız.

– Sandıkları, çantaları ve diğer hazineleri arayın: Adalarda yeni arazi parçalarını keşfetmeye devam edin ve her yere dağılmış sandıklara, çantalara ve diğer eşyalara dikkat edin. Bunlar, şeker veya çikolata gibi enerjiye dönüştürülebilen elementler içerebilir. Bunları ortamda gözden kaçırmadığınızdan emin olmak için Ağaçsız moda geçin. Bu, tüm ağaçları ve binaları kaldırarak çok daha iyi görmenizi sağlar.

– Facebook ile giriş yapın: Facebook hesabınızla giriş yapmak size 100 ekstra enerji puanı kazandırabilir.

– Değerli taşlar karşılığında enerji satın alın: Güzel bir mücevher rezervi biriktirdiyseniz, biraz daha fazla enerji satın almak için harcayabilirsiniz. 5 mücevher size 20 enerji puanı kazandırırken, 190 harcamak 1000 enerjinin kilidini açacaktır.

– Reklam izleyin: Bazen oyun size biraz daha enerji elde etmek için bir reklamı izleme şansı sunar. Bunun mevcut olup olmadığını görmek için Enerji çubuğunuzun yanındaki “+” düğmesine dokunabilirsiniz.

Dragonscapes Adventure’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

– Gelen Kutunuzu Kontrol Edin: Ekranın sağ üst kısmında bulunan Dişli simgesine dokunun. Mesajlarınızı kontrol etmek için Zarf’ı seçin. Bazen oyun ücretsiz hediyeler gönderir. Örneğin, 5 saatten fazla süren bir bakım seansından sonra, geliştiriciler Dragonscape Adventure kullanıcılarına enerji, değerli taşlar ve altından oluşan oldukça güzel bir hediye gönderdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.