iOS ve Android için 5 Yeni Mobil Oyun

mobil oyunlar

Dünyada App Store ve Google Play Store mağazalarına son haftalarda giriş yapan en iyi mobil oyunları sizin için derledik. RPG oyunlarından, gerçek zamanlı evcil hayvan oyunlarına ve puzzle oyunlarına kadar pek çok yenilik bu listede!

Emergent Fates

Emergent Fates bir RPG oyunu. RPG oyunlarında genel olarak iki uç bulunur – nostaljik retro grafikler ya da gelişmiş sinematik grafikler. Bu mobil oyun ikisinin ortasında bir noktada yer alıyor. Emergent Fates, çeşitli ülkelerde App Store’dan ücretsiz indirilebiliyor. 

Bird Alone

Hot Date ve Far From Noiose oyunlarının geliştiricisi olan George Batchelor’un geliştirdiği Bird Alone, bir kuşla en iyi arkadaş olma konusunda yeni bir deneyim sunuyor. Tamamen gerçek zamanlı bir mobil oyun ve aynı zamanda kuş arkadaşınızla mesajlaşmanızı sağlıyor. 

Battle Legion

App Store ve Google Play Store’dan indirilebilen Battle Legion bir aksiyon ve strateji oyunu. Battle Legion, renkli karakterler ve birçok stratejik seçenekle dolu. 

Thronebreaker: The Witcher Tales

Thronebreaker: The Witcher Tales bir RPG oyunu. Macera ve savaş odaklı bir mobil oyun olan Thronebreaker: The Witcher Tales, aynı zamanda bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Wave Redux

Çok sevilen Wave Wave oyununun yeni bir sürümü olan Wave Redux bir puzzle oyunu. Geometrik bir ortamda üçgen şekilleri hareket ettirdiğiniz bir oyun olan Wave Redux, App Store’da ücretsiz.