LoL Wild Rift’te Nasıl Şampiyon Olabilirim?

League of Legends: Wild Rift oynamaya yeni başladığınızda, olan biten her şeyden kolayca etkilenmeniz mümkündür. Biz de Mobil Oyun Haber olarak, Wild Rift’te yapmanız ve yapmamanız gerekenleri, daha fazla oyun kazanmanıza yardımcı olacak tüm ipuçlarını ve en en önemlisi nasıl şampiyon olabileceğinizi göstereceğiz. Her şeyin olabildiğince sorunsuz gitmesini ve öğrenme deneyiminizin oyununuza yansımasını istiyorsanız, League of Legends Wild Rift’te Nasıl Şampiyon Olabilirim yazımızı ayrıntılı incelediğinizden emin olun.

LoL Wild Rift’i BlueStacks ile PC’nize indirin.

Oyun içi etkinlikleri kaçırmayın

Oyun içi etkinliklerin çoğu zaman sınırlıdır ve oyunculara özel ödüller verir. Mümkün olduğunca çok deneyip ve tamamlamanız gerekir.

Minyonlar anahtardır

Gerçekten daha fazla oyun kazanmak istediğinizde, olağanüstü bir çiftlikten başka hiçbir şey yardımcı olmayacaktır. Daha fazla minyon öldürerek daha fazla Altın ve EXP kazanacaksınız, bu da size rakibe karşı avantaj sağlayacaktır. Bir oyuncu öldürmek için asla bir minyon dalgasını atlamamalısınız. Oyuncu öldürme, sadece öndeyken ve bir ödül varsa buna değer. Aksi takdirde, minyonlar her zaman önceliğiniz olmalıdır. Bu yüzden, aklınızda bulundurun: her zaman minyonlara öncelik vermelisiniz. Diğer bir hedef, oyunun ilk birkaç dakikasında alabileceğiniz ve size ek Altın veren 3 kule plakası olabilir.

LoL Wild Rift’i BlueStacks ile PC’nize indirin.

Oyun tarzınıza uygun ayarları bulun

Oyunu doğru ayarlarla oynamak sizin için gerçek anlamda bir fark yaratabilir. Oynarken bir şey doğru gelmiyorsa, onu değiştirmeye çalışmalısınız çünkü bu, oyunu oynamanızı çok daha kolay hale getirecektir. Örneğin, düşman şampiyonlarını otomatik olarak hedefleyecek ve onlara kilitlenecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ya da kuleleri veya en az HP’ye sahip düşmanları otomatik olarak hedefleyebilirsiniz. Hangilerinin sizin için işe yaradığını öğrenmek için tüm ayarlarla oynamanız en doğrusu olacaktır. 

Az ve öz şampiyonunuz olsun

Az sayıda şampiyonla oynamaya devam edin. Her şampiyonu ustalaştırmaya çalışırsanız oyun üzerinde büyük bir etkiniz olmayacak ve bunun yerine onları vasat bir seviyede tutmuş olacaksınız. Yapabileceğiniz en iyi şey, bir veya iki şampiyona bağlı kalmak ve onlar hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenmek. Tüm eşleşmeleri, yapıları ve koridor aşamasında hangi şampiyonlara karşı oynayıp oynayamayacağınızı öğrenirseniz, hızlı bir şekilde sıralama yapmak çok daha kolay olacaktır.

LoL Wild Rift’i BlueStacks ile PC’nize indirin.

Aynı anda nasıl saldırıp hareket edeceğinizi öğrenin

Oyundaki bir diğer önemli unsur ise aynı anda hareket etmek ve saldırmak olacaktır. Bu, özellikle nişancılara yardımcı olacak bir ipucudur. Çeşitli ayarları denemeniz ve alıştırma modunda bunu yapmak için eğitim almanız sizi birçok durumda hayatta tutacaktır. Temelde, saldırı düğmesini ve konum tekerleğini tekrar tekrar hareket ettirip bir otomatik saldırı gerçekleştirecek şekilde kullanmaktır. Bu konuda ustalaştığınızda, düşmanları uçurabilir ve hareket ederken hasar verebilirsiniz.