Lords Mobile Strateji İpuçları

lords mobile

Lords Mobile tüm dünyada oynanan bir strateji oyunu. Oyunda başarıya ulaşmak için kalenizi geliştirmeniz, ordunuzu yükseltmeniz ve tabi ki rakipleri yenmeniz gerekiyor. Bu amaçla, bir loncaya katılabilir ve hedefleriniz için müttefiklerinizle birlikte çalışabilirsiniz.

Sizi Lords Mobile’da başarıya ulaştıracak birkaç ipucu ve strateji fikrini bir araya getirdik. Bunların yanı sıra Lords Mobile’ı cep telefonu yerine büyük ekranda oynamak için BlueStacks’i tercih edebilirsiniz. BlueStacks ile Lords Mobile’ı rahatlıkla bilgisayarınızdan açabilir, mouse ve klavye ile çok daha rahat bir şekilde oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. 

Yetenek Puanları Toplayın

Lords Mobile oynarken seviye atladığınızda yetenek puanları kazanırsınız ve bunları farklı özelliklerinizi arttırmak için değerlendirebilirsiniz. İnşaat, araştırma ve eğitim hızını en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Böylece çok daha hızlı gelişebilirsiniz. Eğer puanlarınızı yanlış bir yeteneğe eklerseniz, Guild Shop’a girerek Yetenek Sıfırlama özelliğini kullanın.

Kaynak Dağılımı Yapın

Lords Mobile oynarken şu kaynaklardan birini seçebilirsiniz: Gıda, Taş, Kereste veya Mücevher. Kaynak binanızı oluşturmaya ve onu yükseltmeye odaklanın. Yetenek puanlarınızı ilgili yeteneklere paylaştırırsanız bu da kaynak üretiminizi arttırmanıza yardımcı olacaktır. Seçtiğiniz ana kaynağı Lonca üyelerinizle ticaret yaparak zenginleştirebilirsiniz. Bu yöntemle Krallık Savaşları sırasında güvende kalabilirsiniz.

Birliklerinizi Eğitin

Kaynaklarınızı toplayın ve mümkün olduğunca çok sayıda asker yetiştirin. Rakiplere saldırıya geçmeden önce bu adımları izlemek akıllıca olacaktır. Ama yine de saldırıya geçmek istiyorsanız şunları aklınızda tutun: Saldırmadan önce her zaman keşif yapın ve düşmanınızı tanıyın.

Saldırılardan Korunun

Bir saldırı geldiğinde yapmanız gereken birkaç şey var. Çoğu zaman düşman kuvvetleri sizinkinden daha iyi olacaktır, yoksa size saldırmazlardı. Eğer düşman başa çıkabileceğiniz biri değilse, loncanızdan takviye istemeniz akıllıca olur. Loncanız düşmanın çok güçlü olduğuna karar verirse, aşağıdaki işlemleri yapın. İlk olarak, liderinizi olabildiği kadar çok birlikle Sığınak’a gönderin. Sonra, birliklerinizin geri kalanını ulaşılması bir saatten fazla süren bir yere gönderin. Döndüklerinde savaşın bitmesi için zaman ayarladığınızdan emin olun. Bu, birliklerinizin çoğunluğunun saldırıdan sağ çıkmasını sağlar.

Kaynak toplamak için gönderdiğiniz birliklerin saldırıya uğrayabileceğini unutmayın, bu yüzden sınırlarınızı aşan güçlerinize dikkat edin. Muhtemelen tuzaklarınızı kaybedecek, kale duvarınız hasar alacak. Ancak, bu adımlar kayıplarınızı ve bu istiladan kurtulmanız için gereken süreyi en aza indirecektir.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. Lords Mobile da BlueStacks ile rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun. Siz de büyük ekran, klavye ve mouse ile oyunu bilgisayarınızın geniş ekranında oynayarak rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.