Lords Mobile Kahramanlar Rehberi

lords mobile

Lords Mobile gibi çok yönlü bir oyunda güçlü olmak için kahramanlarınızı da iyi seçmelisiniz. Stratejinizi oluştururken işinize yarayacak 10 güçlü kahraman burada!

1. Rose Knight

Rose Knight, eğer ödeme yaparak almazsanız kilidini açabileceğiniz son kahramanlardan biridir. Ama Kolezyum’daki en etkili kahraman olarak bilinir. Diğer kahramanlara odaklanmadan önce onu mümkün olan en kısa sürede altın renge getirmenizi öneririz. 

Onu vazgeçilmez kılan iki temel özelliği var: Kolezyum avantajı ve Ordu Saldırısı Artışı. 

2. Trickster

Bir diğer kahraman olan Trickster, Lords Mobile’ın en önemli kahramanlarından biridir. Lords Mobile oyunu içerisinde benzersiz bir saldırı oku vardır. Oyuncak görünümlü okları gerçek bir güç taşır. Trickster, Lords Mobile’ın fiziksel olarak en güçlü kahramanlarından biridir. Fakat unutmayın ki onu savaş alanında kullanmak çok akıllıca değildir. 

Trickster’ı bu kadar önemli yapan temel özellikleri: Fiziksel Saldırı, Araştırma Artışı, Kolezyum, Enerji Artışı.

3. Demon Slayer 

Demon Slayer mükemmel bir kahramandır ve her zaman sert görünür. Savaş sırasında inanılmaz bir piyade kahramanıdır. Aynı zamanda inanılmaz bir canavar avı kahramanıdır. 

4. Grove Guardian 

Kolezyum’da inanılmaz bir kahraman olan Grove Guardian, sizi Kolezyum’un tepesine ulaştırır ve orada kalmanızı sağlar. 

5. Witch Doll

Diğer bir büyük Kolezyum kahramanı Witch Doll. Esas saldırı yeteneği ve büyülü saldırısı inanılmazdır. Tüm düşman kahramanlarını aynı anda kilitleyebilir. Hatta savaşı sizin için tek başına kazanabilir. 

6. Death Knight

Lords Mobile oyununun en korkutucu kahramanlarından birisi olan Death Knight aslında harika bir seçimdir. Esas gücü tüm düşmanları Kolezyum’un arkasına doğru fırlatmaktır. Savaş becerileri konusunda elbette daha güçlü kahramanlar vardır. Ama özellikle oyuna ücretsiz başladığınızda Kolezyum savaşı ve canavar avı konularında birebirdir. 

7. Big Guy

Lords Mobile oynamaya yeni başlayanlar için önerebileceğimiz en önemli kahramanlardan birisi Big Guy. Big Guy bir tank kahramanıdır ve yeni başlayanlar için bonusları vardır.

8. Prima Donna 

Prima Donna diğer kahramanları iyileştirme konusunda iyidir. Bu sebeple de listemizde yer alıyor. Prima Donna neredeyse tüm kombinasyonlar için mükemmeldir. Genellikle bir Kolezyum savaşını kazanmanızı sağlar. 

9. Lore Weaver

Ücretli kahramanlardan alarak daha güçlü olmak istiyorsanız size önereceğimiz ilk kahraman Lore Weaver. Kolezyum’da iyileşme konusunda inanılmaz bir kahramandır. Ayrıca o bir süvari lideridir. 

10. Storm Fox

Listemizde yer alan bir diğer ücretli kahraman da Storm Fox. Savaşta inanılmaz iyi olan Storm Fox’un ordu istatistikleri mükemmeldir. 

Lords Mobile’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. Lords Mobile da BlueStacks ile rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun. Siz de büyük ekran, klavye ve mouse ile oyunu bilgisayarınızın geniş ekranında oynayarak rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. 

Lords Mobile gibi birçok kahramanınızla hamleler yapmanız gereken bir oyunu BlueStacks ile oynayarak siz de avantajlı konuma gelebilirsiniz. Öncelikle Lords Mobile’ı PC ekranından mouse ve klavyenizi kullanarak rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ayrıca çoklu oturum özelliği sayesinde oyunu birden fazla sekmede açabilir farklı sekmelerde farklı hamleler yapmanın avantajını yakalarsınız.