Nasıl İyi Bir Among Us Sahtekarı Olunur?

among us

Doğal bir yalancı değilseniz, Among Us yazımızda sizin için hazırladığımız bazı ipuçları, zirveye giden yolda rakiplerinizi aldatmanıza yardımcı olacaktır. Şüpheli görünmeme ama bunu yaparken çok da abartmama sanatını mükemmelleştirmeniz gereken bir bıçak sırtı aldatma oyunudur Among Us. Oyunda aslında çeşitli bir kaç basit bir kural vardır. Oyuncular, gemide veya uzay istasyonunda Mürettebat Arkadaşı rolünü üstlenir ve kimin Katil Sahtekar olduğunu bulmaya çalışırlar. Masum Mürettebat arkadaşları görevleri tamamlamak için ortalıkta dolaşırken, Sahtekarlar fark edilmeden onları sabote etmeye ve öldürmeye çalışırlar. Bir acil durum toplantısı olduğunda veya bir ceset bildirildiğinde, insanlar tartışır ve oyundan çıkarmak istedikleri oyuncu için oy kullanırlar. Mürettebat Arkadaşlarının sayısı Sahtekarların sayısına eşitse veya bir sabotaj eylemi zaman içinde bildirilmemişse, Sahtekarlar oyunu kazanır. Aramızdaki Sahtekar olmak kolay bir iş değildir. Harika bir Sahtekar sinsidir, oyun mekaniklerinden yararlanır ve her şeyden önce soğukkanlı bir yalancıdır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak sizin için hazırladığımız Sahtekar olma adımlarına dikkat edin ve oyunda lehinize kullanın.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Sahte görevler yapın

Sahtekar olmanın ilk adımı görevleri taklit etmektir. Yalnızca Mürettebat Arkadaşları görevleri tamamlayabilir, bu nedenle diğer oyuncular yakınlardayken bir görevi taklit etmek size iyi bir mazeret verebilir. Bir görevi taklit etmek için görev yerinde hareketsiz durun ve biraz bekleyin. Bunu gerçekten yaptığınızı kanıtlamak için sol üst köşedeki görev çubuğu dolduktan hemen sonra ayrılmaya çalışın. Pek çok oyuncunun erken oyunda görevler yapacağını unutmayın, bu yüzden onları mükemmel bir şekilde taklit etmek için birçok şansınız olacak. Yine de görevinizi çok erken “bitirmemeye” dikkat edin! Çoğu görevin tamamlanması birkaç saniyeden fazla sürmese de, birkaç uzun görev vardır. İki saniye içinde uzun bir görevi yapacakmış gibi davranırsanız, deneyimli bir Mürettebat Arkadaşınız şüphelenecektir. Bu nedenle, hangi görevlerin uzun, hangilerinin kısa olduğunu öğrenmek yararlıdır. 

Bağışık oyuncuları hemen öldürün

Bağışık oyuncuları hızlı bir şekilde öldürmek önemlidir. Acele etmeyin ve önce diğer Mürettebat Arkadaşlarını öldürmeyin, çünkü bu sadece ana şüpheli olma şansınızı artıracaktır. Ama pervasızca da olmayın: Tecrübeli Mürettebat Arkadaşlarıyla karşı karşıya kalmamaya çalışın. Bağışıklık oyuncusunu izole etmek için sabotaj yöntemi kullanın.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

among us

Ekip arkadaşı gibi davranın

Ekip arkadaşı gibi konuşun, oy verin ya da suçlamalarda bulunun. Nerede olduğunuz konusunda olabildiğince dürüst olun ve çok agresif olmayın. Erken saldırganlık başka oyuncunun atılmasına yol açsa bile, dikkatleri üzerinize çekmiş olacaksınız ve muhtemelen bir sonraki adım siz olacaksınız.

İnisiyatif alın

Sohbeti lehinize karıştırmak istiyorsanız, işlerin ters gitmesini beklemeyin. Bir cinayetten sonra, başka bir oyuncuya nereden geldiğini veya hangi görevleri yaptığını rastgele sormak isteyebilirsiniz. Mürettebat arkadaşları her zaman suçlamalarda bulunurlar, bu nedenle bu eylemlere katılmak şüpheli değildir. Bunu erken yaparsanız, Mürettebat arkadaşları suçlamanızı fark edebilir ve şüphelenmeye başlayabilir. Bir tanıkla karşılaştığınızda bu kural daha da önemlidir. Başka bir oyuncu sizi bir cesedin yakınında görürse veya hatta birini öldürürse, sizi suçlayacaklarını bilirsiniz. Savunma pozisyonu genellikle güçlü bir pozisyon değildir, bu yüzden ya önce onları suçlayın ya da fırsat bulmadan önce kendiniz açıklamaya girişin.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Kameralara dikkat edin

Sahtekarlar genellikle Skeld ve Polus haritalarındaki kameraların varlığını gözden kaçırır. Kameraları izleyen bir Ekip arkadaşı, birini bıçakladığınızı görebilir, bu yüzden dikkatli olun. Her iki haritanın duvarlarında asılı birkaç kamera görebilirsiniz. Yanıp sönen bir kırmızı ışık görürseniz, birinin sizi izlediğini bilirsiniz. Bu yüzden dikkatli davranın. Kameralar sadece sizi engellemek için orada değil. Kameraları izleyen ekip arkadaşları, yanlarındaki diğer oyuncuları göremez, bu nedenle bu küçük kırmızı ışıkları görürseniz, güvenlik odasını ziyaret etmenin zamanı gelmiş olabilir. Ayrıca, kameraları kendiniz izleyerek bir Ekip Arkadaşı gibi davranabilirsiniz.