Raid Shadow Legends: Yeni Başlayanlar için 5 Strateji

Raid Shadow Legends oynamaya yeni başladıysanız ilerlemenizi sağlayacak 5 ipucu ve stratejiyi sizin için bu rehberde bir araya getirdik. 

Oyunu oynarken geliştireceğiniz stratejiler sizi başarıya yaklaştıracak. Tüm strateji önerilerimizin yanı sıra Raid Shadow Legends’ı PC’nizin büyük ekranında, klavye mouse ile oynayarak çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabileceğinizi de hatırlatalım. Bunun için yapmanız gereken BlueStacks uygulamasını bilgisayarınıza indirmeniz ve Raid Shadow Legends’ı ile açmanız. 

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Savaş Alanını Siz Yönetin

Savaşın merkezine itildiğiniz en hareketli noktada Raid Shadow Legends size 5 adet oyun modu sunar. Bunlar; Kampanya, Zindanlar, Fraksiyon Savaşları, Arena ve Klan Patronu’dur. Oyunda enerjinizin büyük kısmını harcayacağınız mod ise kampanya modudur. Kampanya modundan en iyi ödülü kazanmak için 3 kampanya mücadelesini başarıyla tamamlamanız gerekir. Tamamladığınız her kampanya mücadelesi sonrasında 3 yıldızlı bir puan alırsınız. 3 yıldızlı puanı tamamladığınızda kampanya haritasının altında ödüller bölümüne erişeceksiniz. Raid Shadow Legends oynamaya yeni başladıysanız size bu aşamaları daha hızlı geçmenizi sağlayacak bir önerimiz daha var. Raid Shadow Legends’ı bilgisayarınızdan Bluestack ile açarak Akıllı Kontrolleri yardımcı olarak kullanarak çok daha rahat oynayabilirsiniz. Bu kontrollerle dilediğiniz tuşu, dilediğiniz herhangi bir özellik için kullanabilirsiniz.

Oturumunuzu kapatmadan önce Çoklu Savaş seçeneğini de değerlendirmeyi unutmayın. Özellikle 3 yıldızla bitirebileceğiniz bir kampanya savaşı size birbirinden farklı ödüllerin kapısını açabilir. Buradan kazandığınız bonus puanları da zayıf durumdaki kahramanlarınıza vererek kahramanlarınızı arttırabilir ve diğer savaşlar için çok daha fazla kahramana sahip olabilirsiniz. 

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Tüm Görevlerinizi Takip Edin

Oyunu normal koşullarda oynamanın yanı sıra, Raid Shadow Legends oynarken ödül kazanmanın başka yolları da var. Bu da görevleri tamamlamaktan geçiyor. Oyundan çıkış yapmadan önce her günlük görevi tamamladığınızdan emin olun, böylece maksimum ödül setini kazanabilirsiniz. Günlük giriş ödülleri kazanmak için her gün günlük olarak giriş yaptığınızdan emin olun ve tüm ödülleri almak için mümkün olduğunca uzun süre oynayın.

Yeni Savaşçıların Kilidini Açın

Farklı türlerde kırıklar kazandıkça partinize Portal aracılığıyla yeni savaşçılar ekleme şansınız

olacak. Şimdi, tek yıldızlı kahramanlarınız olduğunda, onları sadece daha yüksek yıldız sıralamalı parti üyeleriniz için kurban kuzularından başka bir şey olarak kullanmamalısınız. Bunu yapmanızı da Tavern sağlayacak. Daha fazla iki yıldız kahraman edinmeye başladığınızda, onları daha yüksek yıldız sıralaması olan kahramanlarınızla birlikte güçlendirmelisiniz. 3 yıldızlı kahramanlarınızı güçlendirmek için 2 yıldızlı olanlardan fedakarlık etmeniz gerekebilir. Tavern’deyken 3 yıldızlı karakterlerinizin gücünü yükseltme seçeneğini kullanabilirsiniz. Yeni şampiyonlarınız için ise Müsabaka Çukurunu değerlendirebilir ve burada çalışabilirsiniz. Bu sayede yeni bir şampiyon bile savaşlar sırasında aktif katılım olmadan yükseltilebilir.

Maden Kilidini Açmak için Mücevher Biriktirin

Mücevherler Raid Shadow Legends’ın oyun içi mağazasındaki faydalı eşyalardan satın almak için kullanabileceğiniz bir para birimdir. Fakat mücevher alışverişi için aceleci olmayın. Oyun içi mağazadan mücevherleri almadan önce 500 tanesini biriktirmeye çalışın, böylece maden kilidini açabilirsiniz. Siz madenin kilidi açtıktan sonra o sizin için yeni mücevherler üretmeye başlayacak, böylece her şey çok daha kolay bir hal alacak. 

Şampiyonlarınızın Aynı Renk Donanıma Sahip Olduğundan Emin Olun

Şampiyonlarınızın gücünü arttırırken onları Gear ile donatma zamanında ekipmanların aynı renklerde olmasına özen gösterin. Bir şampiyona eklediğiniz donanımın hepsi aynı set tipine düşmelidir, bu da o şampiyona oldukça iyi bir dişli seti bonusu verir. Özellikle Raid Shadow Legends’ı Bluestack ile bilgisayar ekranınızda açarak donanım setlerini çok daha detaylı görebilir ve seçebilirsiniz.  

Raid Shadow Legends’ı BlueStacks ile Oynayın

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.