Raid Shadow Legends: Arena İpuçları ve Yaygın Hatalar

raid shadow legends arena

Raid Shadow Legends oyununda Arena’da yapılan birkaç yaygın hata bulunuyor. Bunları daha iyi bilerek siz de Arena’nın hakimi olabilirsiniz. Ayrıca Arena’da herkesin favori şampiyonu olan Reinbeast ile nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda birkaç ipucu da bu rehberde!

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Ekipman Seçimi

Raid Shadow Legends’da yapılan en yaygın hatalardan birisi ekipman seçimi. Başlangıç seviyelerinde Raid Shadow Legends yeni oyunculara 5 yıldız verir ve 5 yıldız genelde ekipman almak için kullanılır. 

Ekipman, Raid Shadow Legends’ın çok önemli bir parçasıdır. Nadir bulunan bir ekipman bazen efsanevi bir ekipmandan çok daha iyi sonuç verebilir. Bu yüzden ekipmanlarınızı seçerken istatistikleri değerlendirebilirsiniz.

Örneğin, saldırı yapanlar genellikle fazla hasar vermek isterler. Bunu yapmak için kritik hasar veren eldivenlere, saldırıda artış yaratacak sandıklara ve daha hızlı botlara ihtiyaç duyarlar. Saldırganlar genellikle kırılgandır, bu nedenle düşmanları yenmek için son derece hızlı olmaları şarttır. 

Saldırı şampiyonlarının, oldukça yüksek bir güce sahip olmalarına rağmen neden çok fazla hasar veremedikleri merak konusudur. Bunun ana nedeni, kullandıkları donanımın yanlış istatistiklere sahip olmasıdır. 

Donanımınızı seçerken bilgisayarın büyük ekranından çok daha rahat seçimler yapmak için programı deneyebilirsiniz. Oyunu BlueStacks ile açarak mouse ve klavye ile oynayabilir ve daha avantajlı konuma gelebilirsiniz. Ayrıca BlueStacks’in sunduğu çoklu oturum özelliği sayesinde oyunda pek çok sekmeyi aynı anda açabilir rakiplerin önüne geçebilirsiniz. 

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Gruplar

Raid Shadow Legends’da Arena’da yapılan hataların bir diğer kısmı da gruplar yüzündendir. Bu durum çok önemlidir, çünkü şampiyonlarınızın saldırı gücünü etkiler. Şampiyonunuz her saldırıda isabet için %20 daha az hasar verir, %15 daha az kritik şansa sahiptir, %35 daha zayıf bir isabet etme şansına sahiptir.  Bu durum da daha güçlü bir gruba verilen hasarı yaklaşık %30 oranında düşürür. 

Reinbeast

Reinbeast kuvvet tipinde bir şampiyondur. Bu da demek oluyor ki eğer takımınızda Galek, Elhain, Gorgorab ve Executioner varsa zorlu bir mücadele yaşayacaksınız. Mümkünse daha farklı şampiyon türleri de almaya çalışın, böylece zayıf tipteki şampiyonlar sizi durdurmaz.

Ekibinizi Nasıl Bir Araya Getireceksiniz?

Raid Shadow Legends’da en güçlü şampiyonlarınızı savaşa sokmak yetmez. Aynı zamanda Arena’da başarılı olmak için iyi bir stratejiye ihtiyacınız var. 

  • Düşman takımını alt edebilecek bir ekip mi kurmak istiyorsunuz? Bir hız yükseltici, bir saldırı güçlendirici ve AoE yeteneği olan bir şampiyona ihtiyacınız var. 
  • Düşmanı durdurabilmek için cankurtaran veya şifacı özelliği olan şampiyonlara ihtiyacınız var. Ancak bu yeterli değil, aynı zamanda hıza da odaklanmanız gerekir. 
  • Her zaman karşı saldırıya dikkat edin, gerekirse şampiyonunuzu değiştirin. Ekibinizi çok yönlü bir yapıda kurun.
  • Aynı zamanda destek de çok önemlidir. İyi bir desteğe sahip olmak genellikle şampiyonunuzu değiştirmekten daha iyidir.

Mükemmel takım diye bir şey yoktur, her takım kendi güçlü ve zayıf yanlarına sahip. Raid Shadow Legends oynarken düşmanınızı akıllıca seçin ve önünüze çıkan her takımla körü körüne savaşmayın. Ekibinizin güçlü ve zayıf yanlarını öğrenin.

Raid Shadow Legends’da Arena’da Başarılı Olmak İçin BlueStacks ile Oynayın

Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!