Raid Shadow Legends Kahramanlar Rehberi

Raid Shadow Legends, RPG oyunları içerisinde en sevilenlerden. Gelişmiş grafikleri ile oyuncuların favorileri arasında. Ayrıca geliştirebileceğiniz farklı stratejilere de oldukça açık bir oyun. Raid Shadow Legends oyununa yeni başlayanlar için ipuçlarını içeren rehberimizi inceleyebilirsiniz. 

Raid Shadow Legends oyununda 300’den fazla kahraman yer alıyor. Oyuna yeni başlayan oyuncularının oyundaki 4 hero yani kahramandan birini seçme fırsatı oluyor. Bunlar: Elhain, Kael, Galek ve Athel. Tabii ki her kahramanın kendine has özellikleri bulunuyor. Bu 4 kahramanın özelliklerini sizin için bu rehberde derledik.  

Raid Shadow Legends kahramanlarınızı seçip oyuna başlamadan önce, oyun keyfini büyük ekranda yaşamak için RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nize indirin. BlueStacks size tüm oyunları bilgisayarınızın büyük ekranında mouse ve klavye ile oynama imkanı verir. Raid Shadow Legends kahramanlarınızın özelliklerini kullanırken büyük ekranda oyun keyfinin tadını çıkarın!

Elhain

Elhain, çok iyi bir saldırı ortağıdır. Düşmanlara yetenekleri ile oldukça fazla hasar verir. Özellikle oyunun ilk aşamalarında etkilidir. Nadir kahramanlar arasında olan Elhain, saldırı türündedir. En önemli yetenekleri arasında Keen Shot, Lightning Arrow ve Valley Of Death bulunur. 

Kael

Kara Elfler saldırı şampiyonu olan Kael, düşmanlara AOE hasarı verir. Elhain’den farkı düşmana doğrudan hasar vermemesidir. Bunun yerine düşmanı zehirleyerek öldürür. Farming amacınız varsa uygun bir kahraman olmayabilir. Fakat en iyi şampiyonlardandır. Dolayısıyla oyunun ilk aşamaları için değil ama ileriki aşamaları için oldukça iyidir. 

En önemli yeteneği Dark Bolt isimli zehirleme yeteneğidir. Diğer önemli yetenekleri arasında asit yağmuru olan Acid Rain ve Cursed Blade yer alır.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın! 

Galek

Tıpkı Kael gibi düşmanı güçsüzleştirme konusunda iyi bir kahramandır. Farming için çok da iyi sayılmaz. Fakat boss’lara karşı en iyi kahramanlardandır. Yetenekleri arasında tek bir düşmana 2 kez saldırmasını sağlayan Cross Slash bulunur. Ayrıca Hellraiser ve Cursed Blade yetenekleri de düşman karşısında güçlü konumda olmanızı sağlar. 

Athel

Tıpkı Elhain gibi Athel de yüksek hasar veren hero grubundadır. Fakat hasar durumlarını karşılaştırdığınızda Elhain öne çıkar. Oyuna yeni başladıysanız Elhain gibi Athel de iyi bir şampiyon seçeneğidir. Öne çıkan yetenekleri arasında Strike Down, Divine Blade ve Higher Blessing yer alır. 

Hangi Kahramanı Seçmelisiniz?

İncelediğimiz 4 kahraman arasında Athel ve Elhain oyunun başında iyi performans sergiler. Kael ve Galek ise ileriki aşamalarda daha etkilidir. Fakat Kael’in hem başlagıçta hem de ilerleyen seviyelerde iyi olduğunu da belirtmek gerek. Siz de stratejinize uygun kahramanı seçin ve Raid Shadow Legends maceranıza başlayın. 

Raid Shadow Legends’ı BlueStacks ile Oynayın

Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Siz de Raid Shadow Legends maceranızı bir adım öteye taşımak için oyunu Bluestacks ile büyük ekranda oynayın!