Raid: Shadow Legends Oyununda Uzmanlaşın

Raid-Shadow-Legends

Raid: Shadow Legends, karmaşık özelleştirme seçenekleri, Teleria dünyası üzerine kahramanca anlatımı ve geliştirici güncellemeleri sayesinde sadık bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başaran bir mobil oyun oldu. Eğlenmek için Ork dolu yeni bir deneyim arıyorsanız, Raid: Shadow Legends dünyasına hızlı bir giriş yapmadan önce bilmeniz gereken birkaç ipucu ve püf nokta burada sizi bekliyor. Üstelik BlueStacks ile oynamanın size sağlayacağı temel avantajları da sizler için listeledik. BlueStacks App Player ile PC’nizin büyük ekranında klavye ve mouse ile oyunu 4K kalitesinde oynayabilirsiniz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Raid: Shadow Legends İpuçları ve Püf Noktalar

Raid: Shadow Legends’da oyuncular, Aydınlık ve Karanlığın müjdecisi olan destansı savaşçıları işe alıp ve onları savaş alanında mükemmel dövüşçüler haline getirmekle görevlendirilir. PvP, PvE, boss savaşları, stratejik oyun ve çarpıcı 3B çizimlerin tümü, sürükleyici bir mobil deneyim oluşturmak için oyunda yer alıyor. Bununla birlikte, Teleria’da zamanı daha verimli hale getirmeye yardımcı olan birkaç numara daha vardır.

Farklı Oyun Modları

Raid: Shadow Legends, tamamen savaşın hararetiyle ilgilidir, ancak bu tek boyutlu bir mobil deneyim değildir. Bu oyunun her türden oyuncuya hitap eden çok sayıda yönü vardır:

  • Ulus Savaşları
  • Kampanya
  • Zindanlar
  • Klan Boss’ları
  • Arena

Shadow Legends’ın en önemli bölümlerinden biri, doğrudan kampanyalara dalmaktır çünkü bunu yapmak, savaşı lehinize çevirmeye yardımcı olacak destansı ödüller verecektir. Güçlü savaşçılar almak, savaşa hazır olmanızı sağlamanın yalnızca bir parçasıdır. Shadow Legends’ın çeşitli aktiviteleri sayesinde güçlü teçhizatın kilidi açılabilir, ancak yeni öğeleri gerçekten donatmak söz konusu olduğunda aklınızda bulundurmanız gereken bir kaç önemli husus vardır. Raid: Shadow Legends’ta daha keyifli seçeneklere sahip olmanın ötesinde yapılacak çok şey olmasının bir nedeni var. Oyunun her fraksiyonu, özellikle de zindanlar, sadece oyunculara meydan okumak için değil, aynı zamanda ödüllerin gücüyle onları teşvik etmek için tasarlandı. Büyük zorluklarla birlikte büyük ganimetler de gelir, bu yüzden tüm görevleri, mücadeleleri tamamladığınızdan ve PvP Arena’dan tam olarak faydalandığınızdan emin olun. Kampanya boyunca oynamaya ek olarak, ana menü sekmelerinde mevcut yeni Görevler, Zorluklar ve Görevler hakkında uyarı veren kırmızı bir bildirim göreceksiniz. Bunları görmezden gelmeyin, başka hiçbir yerde elde edemeyeceğiniz özel ganimetler bulabilirsiniz. Multi instance yani çoklu oturum özelliği ile PC’nizin performansına göre dilediğiniz kadar çokoturum oluşturabilir ve birbirinden farklı kahramanlarla, dilediğiniz şekilde oynayabilirsiniz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Mücevherleri Akıllıca Harcayın

Tüm mobil oyunlar gibi Raid: Shadow Legends’ta da oldukça değerli olan ve bunlara Mücevher adı verilen bir oyun içi para birimi vardır. Bu Mücevherler, savaşta yardımcı olması amaçlanan çeşitli mağaza öğeleri satın almak için kullanılabilir. 

Yeni Şampiyonları Denerken Otomatik Savaşı Kapatın

RAID: Shadow Legends’ta edindiğiniz her yeni şampiyonun kadronuzu ve yeteneklerini nasıl etkileyebileceğini tam olarak anlamak için, onları Manuel modda savaşa yönlendirerek yeteneklerini ele almak için zaman ayırın. Ayrıca, Şampiyon profilindeki Beceri sekmesi altında yeteneklerini gözden geçirdiğinizden emin olun. Henüz kazanmadığınız Şampiyonların becerilerini kontrol etmek için de dizine bakabilirsiniz. BlueStacks Android Emülatörü ile oynarken, keymapping özelliğini kullanarak dilediğiniz tuşu, dilediğiniz harekete atayabilirsiniz. 

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile Oynayın

Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!