Roblox’ta Nasıl Başarılı Olabilirim?

roblox

Roblox, oyun dünyasında en çok satan ve en sevilen rol yapma oyunlarından biridir. Roblox, birçok macera yaşayacağınız ve deneyimlemek yerine oyundaki deneyimlerinizi yaratabileceğiniz 3 boyutlu bir oyundur. Tüm hayallerinizin gerçekleştiği dünyayı hayal edin. Başkaları üzerinde herhangi bir kısıtlama olmaksızın yapmak istediğiniz her şeyi yapıyor olacaksınız. Çocuklar ve gençler arasında daha yaygın olmasının da ana nedeni budur diyebiliriz. Roblox Corporation, dünyanın önde gelen oyun şirketlerinden biridir. Bu oyunun, oyuncuların yenilikçiliği ve yaratıcılığını artırmak için piyasaya çıktığını söyleyebiliriz. Oyuncular farklı oyunlar oluşturabilir ve diğer oyuncular tarafından oluşturulan oyunları oynayabilirler. Roblox oyunu için bir hesap oluşturmanız ve oynamaya başlamanız yeterlidir. Roblox, güvenlik dünyasındaki en iyi oyun şirketlerinden biri olduğu için herhangi bir gizlilik sorunu hakkında endişelenmenize de pek gerek yoktur. Ama siz yine de kontollü davranabilirsiniz. Oyunda gerçek bilgilerinizi girmenize gerek kalmaması gibi birçok güvenlik özelliği bulunuyor. Oyundaki trendlerden yola çıkarak, karakterinizi oluşturun. Oyun sizi başka bir dünyaya götürecek. Yeni oyunlar yaratarak ilgi alanlarınızı, tutkunuzu ve yaratıcılığınızı başkalarıyla paylaşabileceğiniz bir platformdur. Oyunun birçok alternatifi var, ancak en iyisinin orijinal olanı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden biz de Mobil Oyun Haber olarak, Roblox oyununu verimli bir şekilde oynayabilmeniz için nelere dikkat edebileceğinizi sıralamak istedik.

Roblox’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

Diğer Oyuncularla Sohbet

Bu oyunda diğer oyuncularla rahatlıkla ve tereddüt etmeden sohbet edebilirsiniz. “/” Düğmesine basın ve mesajınızı yazıp Enter’a basın. Lütfen oyunun sohbet kutusunda saldırgan ve ilgisiz mesajlar kullanmadığınızdan emin olun. Oyunu rahatsız edici şekilde kullandığınız için rapor edilirsiniz.

Nesneleri Uçurun

Herhangi bir nesneyi / aracı uçurabilirsiniz; Oyunun giriş bölümünden kaykay vb. araçları oyuna yerleştirmeniz gerekiyor. Oyun bölümünden de bir uçuş aracı girin. Kaykayı sürerek uçuş aletini seçin ve kaykayı havada sürün. Bunun gibi birçok araçla uçun ve kolaylıkla oyunun tadını çıkarın.

Roblox’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

Etraftakileri Dondurun

Oyunda her şeyi dondurabilirsiniz. “Ctrl” ve “F1” tuşlarına aynı anda basılarak yapılabilir. Bunu bir süre yaparsanız, çevre donar ve aynısını doğru sırayla basarak geri alabilirsiniz.

Dans Hareketleri

Oyunun dükkanında birçok dans hareketi görebilirsiniz. Onları satın alarak, Roblox’unuzun dans etmesini sağlayabilirsiniz. Hareketlerden biri de, eğer karakterinizin ay yürüyüşü yapmasını istiyorsanız, “S” tuşu ile Yukarı ok tuşuna basıp, ay yürüyüşünü kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Roblox’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

Robux Başarının Anahtarıdır

Roblox’un oyun için bir para birimi vardır ve bu Robux’dur. Robux’u hiçbir yerde israf etmemelisiniz; o zaman birçok oyunun kilidini açamazsınız. Ayrıca oyunları kazanarak Robux kazanacaksınız ve Robux’u oyunun mağazasından da satın alabilirsiniz. Oyuncular, daha fazla Robux almak için hesap şartlarını başkalarına satabilirler.