Sims Mobile Başlangıç Rehberi

Sims Mobile, belki de en popüler PC oyunlarından biri olan Sims’in mobil versiyonu. Android ve iOS sürümlerinin bulunduğu Sims Mobile’da size avantaj sağlayacak temel bilgileri Mobil Oyun Haber olarak toparladık. İşte dikkat etmeniz gerekenler:

Farming için Birden Fazla Sim Kullanmak

MMO oyunları oynadığımızda, genellikle birden fazla hesap oluştururuz. Bir karakter ana odak noktamız iken, geri kalanı ana karakteri daha hızlı oluşturmak için kullanılıyor. Aynı mantık The Sims Mobile için de geçerlidir. Oyunun başında sadece bir Sim’e izin verilir. Ancak yakında başka bir boş alan açılır. Herhangi bir ek yuvanın kilidini açmak için SimCash gerekir. Oyuna başladığınızda, görevlerden geçerek iyi miktarda SimCash kazanabilirsiniz – başka bir simülasyonun kilidini açmanız için yeterli olacaktır. Tüm Sim’lerin kazançları birlikte sayılır. Bu nedenle, ana simülasyonunuzla oyunun tadını çıkarırken, diğerlerini de işe koyun. Özel etkinlikler için savaşmalarını sağlayın. Farming ayrıca mobilya ve koleksiyonları çok daha hızlı açmanıza yardımcı olur.

Sims Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Sabırlı Olun, Seviye Atlamak İçin Para Harcamayın

Bazen çok aceleci oluruz. Bir etkinliğin bitmesini beklemek istemeyiz. Bu, simülasyon oyunlarının çoğunun bizi gerçek para yüklemeye çekmesinin sebebidir. Bu yüzden kolay kanmayın! Oyundaki Deluxe, benzersiz öğelerin çoğu SimCash’in kilidini açmayı gerektirirken Sims’teki ortak para birimi Simoleon’dur. Başka bir deyişle, SimCash premium para birimidir.

Günlük Fırsatları Kaçırmayın

Günümüzde hemen hemen her oyunun bir check-in sistemi vardır ve The Sims Mobile da öyledir. Özel tasarım giysiler için ücretsiz SimCash ve hatta Moda Puanları kazanmak için günlük kontrol listelerini tamamladığınızdan emin olun. Elbette, kontrol listesindeki bazı maddeler sıkıcı olabilir. Ancak çiftçilik tekniğini kullanıyorsanız, kontrol listesini çok daha hızlı tamamlayabilirsiniz.

Sims Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Etkinlik Katılımına Öncelik Verin

Etkinlikler, Sim’inizi benzersiz kılmak için en iyi fırsatlardır. Etkinlikler yalnızca daha fazla Simoleon ve bazen de Sim Cash kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda sınırlı süreli giysiler ve mobilyalar da üretir.

Olası En Büyük Odayı İnşa Edin

Evinizi yükselttiğinizde, yeni odayı her zaman olabildiğince büyük inşa edin – maliyeti aynıdır! Bu şekilde istediğiniz kadar mobilya koyabilirsiniz. Daha sonra istediğiniz zaman ayarlamalar yapabilirsiniz. Örneğin, iki farklı türde soba bulundurmak gibi mobilyaları kopyalamaya aldırış etmeyin. Birden fazla Sim’iniz varsa, hepsinin seviye atlamak için aletleri kullanması gerekir ve her cihaz yalnızca bir kullanıcıya izin verir. Bu nedenle, simlerinizin verimini en üst düzeye çıkarmak için büyük bir oda inşa edin.

Sims Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

The Sims Mobile, çok eğlenceli olan harika bir oyundur. Oyunun en iyi yanı ise içeriğin sürekli genişlemesidir.Bununla birlikte, doğru strateji olmadan oyun oldukça zaman alıcı ve yorucu olabilir. Zamanınız yoksa, birden fazla simülasyon oluşturun ve bunları otomatik tamamlamaya yerleştirin. Son olarak, mümkün olan en iyi şekilde oyunun tadını çıkarın.