Plants vs. Zombies 2 Nasıl Oynanır?

Plants vs. Zombies 2, Popcap’in orijinal, şaşırtıcı, mega hit oyununun devamı niteliğindedir, ancak aynı zamanda tamamen yeni, tamamen farklı bir oyundur. Plants vs. Zombies 2’den en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için Mobil Oyun Haber olarak buradayız. İşte sizin önem vermeniz gereken maddeler:

Ayçiçek Bitki gücünüzü maksimize edin

İlk Bitkiler vs Zombiler gibi, Ayçiçekleri de inanılmaz derecede önemlidir. Her seviyede 2 sıra Ayçiçeği hedeflemeye çalışın ki böylece bitki satın alma işleminizin geri kalanı kolaylaşsın. Ayçiçeği ekiminizi örtmek için onları Patates Madenleri ile birleştirin.

Plants vs. Zombies 2’yi BlueStacks ile PC’de oynayın!

Anında saldırıya geçmek için bitki besini kullanın

Bitkisel besinleri, tazeleme süresinin ortasında olan bir bitkiyi “uyanmak” ve hemen saldırmak için kullanabilirsiniz. Bu özellikle Hindistan Cevizi Topları için kullanışlıdır.

Not: Bu numara bir bitkiyi “uyanık” tutmaz, saldırı bittikten hemen sonra tazeleyici uykusuna geri döner.

Purple World destesini yeniden düzenlemek için uygulamayı öldürün

Mor Dünya seviyesinde dağıtılan kartları beğenmediniz mi? Sorun değil. Plants vs. Zombies 2’den çıkmak için Ana Sayfa düğmesine basın, ardından çoklu görevi açmak için Ana Sayfa düğmesine çift tıklayın, ardından Plants vs. Zombies 2 simgesine dokunun ve basılı tutun ve öldürmek için X’e dokunun. Tamamlandıktan sonra, Plants vs. Zombies 2’yi yeniden başlatın ve aralarından seçim yapabileceğiniz yepyeni bir kart destesine sahip olacaksınız!

Plants vs. Zombies 2’yi BlueStacks ile PC’de oynayın!

Korsan Dünyasında hayatta kalmak için Bonk Choy ve Spikeweeds’i kullanın

Korsan Dünyasında Last Stand III’den sağ çıkmakta sorun yaşıyorsanız, bu dizilişi deneyin. Sadece Bonk Choy ve Spikeweed’leri kullanarak seviyeyi bakmadan tamamlayabileceksiniz. Spikeweeds yenilmez, bu yüzden değiştirilmeye gerek kalmadan zombilere zarar verir. Sonuna kadar ulaşan zombiler, Bonk Choys tarafından unutulmaya yüz tutacaktır.

Treasure Yeti hazinenizi almak için seviyeyi tamamlayın

Yeti’yi öldürebileceğinizi, hazinenizi alabileceğinizi ve seviyeyi tamamlamadan haritadan hemen çıkabileceğinizi düşünmeyin. Hazinenizi almak için hem yeti öldürmeniz hem de bölümü tamamlamanız gerekecektir.

Plants vs. Zombies 2’yi BlueStacks ile PC’de oynayın!

Kernel-pults bitkilerini ve Martı Zombilerini kullanın

Bir Martı Zombi’yi suya düşürmenin en iyi yolu, eğer denizin üzerinde uçuyorlarsa, Kernel-pult kullanmaktır. Yani, bir seviye için dizide Martı Zombileri görürseniz, kendinizi bir Kernel-pult ile donattığınızdan emin olun!

Zombileri öğrenin

Zombiler her zaman aynı şekilde saldırır, bu nedenle bir hata yaparsanız, seviyeyi tekrar oynamaya hazırladığınız zamanı hatırlayın. Örneğin, normal bir zombi şerit 1’de başlarsa, bir diğeri şerit 4’e gelir, sonra bir diğeri şerit 6’da gelirse, seviyeyi tekrar oynadığınızda aynı şeyi yaparlar ve bitkilerinizi şerit 1, 4’e kurabilirsiniz demektir.

Plants vs. Zombies 2’yi BlueStacks ile PC’de oynayın!