Tap Titans 2 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil Oyun Haber olarak, Tap Titans 2 hakkında bilmeniz gereken temel bilgileri sizin için listeledik. İşte Tap Titans 2 hakkında bilmeniz gereken temel bilgiler:

Kılıç Ustası Nedi̇r?

Kılıç ustası sizsiniz, o şimdilik birincil hasar kaynağınız, her tıkladığınızda canavarları kaydırıp vuracaktır. Hasarı Tüm Hasar ve Dokunma Hasarı çarpanlarından etkilenir.

Tap Titans 2’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Kahramanlar Nelerdi̇r?

Kahramanlar, satın alabileceğiniz ek paralı birimlerdir, otomatik olarak saldırırlar ve dokunmasanız bile canavarlara zarar vermeye devam ederler, hasarları Tüm Kahraman Hasarından ve özel sınıf hasar çarpanlarından etkilenir.

Evci̇l Hayvan Nedi̇r?

Tap Titans 2 bize evcil hayvanlar getiriyor, onlar kahramanlara benzer şekilde işlev gören yaratıklar, ancak onları altınla satın alamazsınız, evcil hayvanlar birkaç farklı şekilde elde edilebilen yumurtalardan elde edilebilir.

Daha Fazla Yumurta Nasil Alınır?

Her dört saatte bir ücretsiz yumurta alacaksınız, oyunun açık olmasına gerek yok ve oyun kapalı tutulursa en fazla iki yumurta depolayacaksınız. Yumurtalar turnuvalar ve günlük giriş ödülleri yoluyla da elde edilebilir, evcil hayvan edinmenin bir başka yolu da onları doğrudan dükkandan satın almaktır.

Beceri̇ler Nelerdi̇r?

Tap Titans 2’deki beceriler, diğer oyunlardan biraz farklı çalışır, saçma bir şekilde uzun bir bekleme süresine sahip olmak yerine, merkezi bir mana havuzu vardır, becerilerin oldukça kısa bir bekleme süresi vardır, ancak kullanım için mana maliyeti vardır, mana bu oranda yenilenir büyük ölçüde oyunda ne kadar ilerlediğinize bağlıdır.

Tap Titans 2’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Eki̇pman Nedi̇r?

Ekipman, hasarınızı veya kazandığınız altınları artırmak için kullanılabilir, 56. aşamadan başlayarak her 20 aşamada bir boss öldürerek elde edilebilir. Ek olarak, çiftçilik de yapılabilir.

Pet Hasarı Nasıl Hesaplanır?

Pet hasarının kendisi, kendi musluk hasarınız, mevcut evcil hayvanınızın Pet Hasar çarpanı, kullanılmayan evcil hayvanların pasif Pet Hasar çarpanı, kritik çarpanlar ve ekipmandan gelen Pet Hasar bonusları gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Tap Titans 2: İlk Prestij

İlk kez prestij kazanmak için Kılıç Ustanızı 600’e yükseltmeniz gerekecek. Bu, Aşama 100’ün üzerinde bir yere ulaşmanız gerektiği anlamına gelir.

56., 76. ve 96. aşamalardan aldığınız ekipman düşüşlerine bağlı olarak, bu kolay bir iş olabilir veya tamamlamanız bir veya iki gün sürebilir.

Kılıç Master Hasarı vs Kahraman Hasarı

Kılıç ustası hasarı, kahramanlarınız için daha fazla eser, ekipman ve silah yükseltmesi kazandıkça çok hızlı bir şekilde düşmeye başlar, günün sonunda kahramanlarınızın seviyesini yükseltmek ve kılıç ustanız için altın harcamaktan kaçınmak çok daha iyi olur.

Tap Titans 2’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Tüm kahramanlarınızı yükseltmek veya yalnızca en son kahramanı yükseltmek yerine, harcanan altın başına en fazla hasarı hangi kahramanın verdiğini not edin, en yeni kahramanlar çok cazip olabilir ancak kahraman hasarının birkaç kez katlandığını unutmayın.