Block Craft 3D Başlangıç Rehberi

Fun Games tarafından geliştirilen Block Craft 3D, oyunun adını da göz önünde bulundurursanız, konsept olarak popüler Minecraft’a çok benzeyen bir şehir kurma simülatörüdür. Ve bunu anlamak için fazla bir şey gerekmiyor – benzer isim dışında, bu oyun kendi köyünüzü inşa ederken dilediğiniz her şeyi yaratmanıza izin veriyor. Halkınızın mutluluğunu garantileyin ve açık dünyanızı kendi oluşturduklarınızla doldurun. Mobil Oyun Haber olarak tam da bu aşamada işinize yarayacak bilgileri sizin için listeledik.

Block Craft 3D’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!

Madeni Para Kazandıran Yapılar Oluşturmaya Odaklanın

Oyunun ilk bölümlerinde, birçok oyuncu deneyim puanı kazandıran bir şey yaratırken madeni paraları da bitirme eğilimindedir. Bundan kaçınmak için, genellikle evler veya atölyeler gibi para kazanan yapılar oluşturmaya odaklanmak faydalı olur. Bir bina inşa ettikten sonra “madeni paralar” bölümü yeşile dönerse, size madeni para kazandıracak bir bölümdür, bu nedenle Block Craft 3D’de ilk birkaç binanızı oluştururken bunu aklınızda bulundurun.

XP Kazandıran Binalar Oluşturun

Size tecrübe puanları kazandıracak binalar yaratmaya odaklanmak, aynı zamanda para kazanmanıza yardımcı olacak binaları yaratmak isteyebilirsiniz. XP kazandıran binaları inşa etmeye devam ettikçe daha fazla yeni binanın kilidini açacaksınız.

Block Craft 3D’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!

Yeni Binalara Yol Açmak İçin Eski Binalardan Kurtulun

Her zaman yaptığınız şeyi geri alma seçeneğiniz vardır, yani yeni, daha üretken binalar için bir alana ihtiyacınız varsa, eski binalardan kurtulma seçeneğiniz de var demektir. Birbirlerine bitişik olacak şekilde binalar da oluşturabilirsiniz, çünkü bu size değerli bir alan kazandırır.

Daha Yüksek Bir Bölgeye Geçiş Yapın

Daha yüksek bir alana ulaşmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Bunu yapmak kolaydır, çünkü tek yapmanız gereken bloklar inşa etmektir. Bu platform blokları her zaman başka bir zamanda silinebilir.

Daha Hızlı Oluşturun

Size bahsettiğimiz platform tekniğinin yanı sıra, hayalet blokları hızla gerçek bloklara dönüştürmek için başka bir parmağınızla (bir bina inşa ederken) dokunarak da inşaatı hızlandırabilirsiniz.

Block Craft 3D’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!

Yeni Binanın Daha Zor Parçalarına Erişin

Bu, yeni oyuncular için sinir bozucu olabilecek başka bir şeydir, ancak bu kolay tekniği uygularsanız zor bir aşama olmaktan çıkacaktır. Binaya girin ve hafifçe vurun ve ana hat düz bir blok içinden görünse bile, doldurabilmesi için ana hatta dokunun. Bu seçenek, ana hatlara yeterince yakınsanız geçerlidir. Yeterince yakın değilseniz, ona doğru atlayın ve hala ulaşmak için biraz fazla uzaktaysanız ana hatlara doğru ilerleyin.