Sniper 3D: Fun Free Online FPS Shooting Game Nasıl Oynanır?

Keskin nişancılara, yüksek seviye hedefleri vurma görevi konusunda güvenilir. Ve eyleme geçme zamanı geldiğinde, işi bitirmek için her zaman görev onlara düşer. Sniper 3D Assassin: FPS Battle sizi güçlü tüfeklerin arkasına koyar ve her zaman olmak istediğiniz sert keskin nişancı gibi hissetmenizi sağlar. Suçla küresel ölçekte mücadele etmek, genel görevinizdir. Ve bu Mobil Oyun Haber rehberi, bu amaca ulaşmanızı kolaylaştırmak için hazırlanmıştır. Yüzlerce düşmanı alt etme, ateşli silahlardan oluşan bir koleksiyon toplama ve dünyayı kurtarmanın zamanı geldi!

Sniping Sanatında Ustalaşın

Dünyaca ünlü bir keskin nişancı olarak, bir grup tehlikeli hedefi vurmakla görevlendirildiniz. Harekete geçme zamanı geldiğinde, elinizdeki görevin açıklamasını okuyun. Hedefinizi bulduğunuzda, mümkün olduğunca yakınlaştırın. Birkaç saniye bekleyin, böylece hareketsiz kalıp kalmadıklarını veya hareket etmeye başlayacaklarını görebilirsiniz. Bazen halihazırda hareket halinde olan bir hedef görürsünüz. Bir görevin tamamı boyunca tek bir yerde kalan hedefler için, kafadan vurun. Hareketsiz duran bir hedefe tek vuruşla öldürmek çok daha kolaydır. Başarılı bir vesikalık çekerseniz, bir görev tamamlandıktan sonra ekstra madeni paralarla ödüllendirileceğinizi unutmayın. Oyunda ne kadar ilerlerseniz, hedefler o kadar zorlaşır. Bu noktaya kadar, uygun nişan alma ve atış yapmaya zaten alışmış olmalısınız. En usta mobil keskin nişancılar, tetiği çekmeden önce yakındaki siviller, ulaşılması zor açılar ve hareket eden düşmanlar gibi her şeyi hesaba katacaktır. Her seferinde atışınızı yapmak için mükemmel anı bekleyin ve yolunuza çıkan her görevi tamamlayın.

Birincil Görevler ve Aranan Görevler

Çoğu zaman oynayacağınız iki tür görev vardır – Birincil Görevler ve Aranan Görevler. Birincil Görevler tamamlandıktan sonra size ekstra DP ve jeton verir. Ayrıca sizi Özel Operasyonlara atlamaya doğru götürür. Her Birincil Görevin size verdiği ödüllerin altında listelediği önerilen istatistiklere dikkat edin – şansınızı zorlamayın ve uygun seviyede olmadığınızda bir Birincil Görevi tamamlamaya çalışmayın. Aranan Görevlere devam etmelisiniz. Bu görevler, sizi daha ileri oyuncu seviyelerine taşımak ve ekipmanınızı yükseltmek için gereken XP ve jetonlarla ödüllendirir. Hazır olmadığınız bir Birincil Görevle karşılaştığınızda, o Birincil Görevi tekrar deneyecek kadar seviyenizi yükseltene kadar birkaç Aranan Görevi tamamlayın.

Daima Önerilen Yükseltmeleri Seçin

Dükkana her girdiğinizde, paralarınızı silah yükseltmeleri için harcamanız gerekecek. Bu yükseltmeler şu kategorilere ayrılmıştır: Susturucu, Namlu, Cephane, Gövde, Tutuş, Kapsam ve Şarjör. Oyun genellikle size önerilen yükseltme seçeneklerini sunar, bu da her zaman dikkat etmeniz gereken bir şeydir. Önerilen bu yükseltmeler, ödeme ölçeğiniz dahilinde olma eğilimindedir, bu nedenle devam edin ve bunları alın.

Her Gün Oturum Açın

Sniper 3D Assassin, beş gün üst üste giriş yapan sadık oyuncularına çeşitli hediyeler verir. Oyunu BlueStacks 5 ile oynamak, ücretsiz yeni ateşli silahlar edinmenin en iyi yoludur. Bu oyunu düzenli olarak oynayarak jetonlarınızı toplayın ve cephaneliğinizdeki silah miktarını artırın. Tamamladığınız başarılara da göz atın ve bunlardan dersler çıkarın.