Star Trek Fleet Command Aktif Oyun Rehberi

Star Trek Fleet Command, keşfetmesi zaman alan fakat keşfettikten sonra da oynamaya doyamayacağınız, iOS ve Android sürümleri bulunan bir mobil oyundur. Star Trek Fleet Command oynarken katılabileceğiniz çok çeşitli görevler ve aktivitelerin yanı sıra, bir yıldız sisteminden diğerine uzun saatler harcayarak görev tamamlama peşinde koşmanıza rağmen henüz kilidini açamadığınız çok sayıda yıldız sistemi olacaktır. İşte bu noktada Mobil Oyun Haber’in sizin için hazırladığı rehber işinizi kolaylaştıracaktır. 

Star Trek Fleet Command’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Diğer Yıldız Sistemlerinin Kilidini Açın ve Keşfedin

Sadece görev sıralarını takip ederek birkaç yıldız sistemini ziyaret edebileceksiniz ve çoğu zaman bunu yapmak sizi daha fazla keşiflere götüren ek bir veya iki göreve yönlendirecektir. Tüm galaksi düzenine bakarak, daha önce görüntülemiş olduğunuz berrak beyaz olanların aksine grileştikleri için henüz kilidini açmadığınız veya ziyaret etmediğiniz yıldız sistemlerini ayırt edebilirsiniz. 

Seviye 10’a Ulaştığınızda PvP Savaşlarına Hazırlanın

Seviyeniz 10’a ulaştığında önünüze çıkacak çok sayıda savaş olacak, çünkü bu seviye ve üstü oyuncular, galaksinin neresinde olurlarsa olsunlar diğer oyuncuların gemilerine saldırmaya başlayabilirler. Bu, ister araştırma, ister madencilik, hatta tek bir yerde boşta dinleniyor olun, her zaman gerçekleşebilir. En iyi mürettebat üyelerini ele geçirirseniz ve kaynakları yalnızca onlara ve en güçlü geminize harcarsanız, çevrenizdeki zorlu ortamda hayatta kalma şansınız artar. Aklınızda tutmanız gereken en temel değişikliklerden biri, hayatta kalmasını sağlamak için ana geminize odaklanmanız gerektiğinden, zayıf gemilerinizi keşif için göndermekten muhtemelen kaçınmanız gerektiğidir. Her durumda, zayıf gemileriniz, en basit işlere bile gönderdikten sonra, büyük olasılıkla zamanın çoğunu onarım için üsse geri dönerek geçireceklerdir.

Star Trek Fleet Command’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Gerekirse Daha Aktif Bir İttifaka Geçin

Güçlü ve aktif başlamış olabilecek bazı güçlü ittifakların, büyüme ve ilerleme söz konusu olduğunda faaliyetlerini kısa sürede kaybedip yavaş yavaş bozulmaları şaşırtıcı değildir. Benzer şekilde, daha önce uygun şekilde aktif veya güçlü olmadığını düşündüğünüz bazı ittifaklar, her üye oyunun derinliklerine daldıkça çok daha adanmış hale geliyor. Kendini çok adayan bir ittifak üyesi olsanız bile, özellikle Star Trek Fleet Command’da en iyi komutan olma söz konusu olduğunda, sizin kadar eşit derecede adanmış başka grupların da olabileceğini unutmamanız gerekir. Oyunun bir noktasında, bir süre birlikte geçirdiğiniz ittifakın zamanla gittikçe daha az aktif hale geldiğini hissederseniz, ittifaktan kolayca ayrılabilir ve daha uygun bir ittifaka geçebilirsiniz. Bazı ittifakların sadece aktif üyelerin daha güçlü ve daha iyi bir ittifakta birleşmesini sağlamak için dağılacağı durumlar da olacağını unutmayın. Star Trek Fleet Command’daki en iyi ittifakların bir parçası olabileceğinizi hissederseniz, liderlik tablolarındaki en yüksek ittifaklara göz attığınızdan emin olun, böylece mevcut ittifakınızdan ayrıldıktan sonra onları arayabilirsiniz.

star trek

Star Trek Fleet Command’i BlueStacks ile PC’nize indirin!