Star Trek Fleet Command’i BlueStacks ile Oynayın

star trek fleet command

Scopely’nin Star Trek Fleet Command’i ile sizi büyük bir mobil oyun macerası bekliyor. Bu yolculukta size en gelişmiş avantajları BlueStacks sağlayacaktır. Büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynayarak tüm mobil rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edeceksiniz. Biz de bu esnada dikkat etmeniz gereken oyun için adımları sizler için derledik. İşte dikkat etmeniz gereken en önemli 5 madde:

Star Trek Star Trek Fleet Command’ı BlueStacks ile buradan indirin.

1. Galaksiyi Keşfedin

Belirli bir güneş sistemine girdiğinizde, etrafınıza bakın. Diğer insan kontrollü gemiler, düşman gemileri ve özel kaynak madenciliği alanlarını izleyin. Unutmayın ki yükseltilmiş bir geminin olası savaş esnasında kurtulma şansı daha yüksektir. Dağıtım için hazır birden fazla geminiz olduğunda, madencilik üretiminizi galaksinin farklı bölgelerine göndererek en üst düzeye çıkarın. Onları savaşa gönderip madencilik alışkanlıklarına yardım ederken gemilerden birine odaklan. Bu gemiyi tamamladıktan sonra, iyi korunmuş bir alanda dinlenebilmesi için geminizi istasyonunuza geri gönderin. Sonra diğer geminizi bulun ve aynısını yapın.

2. Gireceğiniz Savaşlarda Mantıklı Davranın

Galaksinin her bir bölümünü tamamen keşfettiğinizde, hiç bitmeyen düşman gemisi filolarıyla karşılaşacaksınız. Küçük başlayın ve kendinizden daha zayıf gemileri hedef alın. Onları yendikten sonra hangi ödülleri alabileceğinizi görmek için bu gemilerden birine dokunmanız yeterlidir. Kullanabileceğiniz savaş görevleri hakkında fikir edinmek için Görevler simgesine (sarı ünlem işareti) dokunun. Savaş Eğitim Görevlerini tamamlamaya odaklanın, böylece tonlarca ödül kazanabilir ve gemilerinizi geliştirmek için gerekli kaynakları yakalayabilirsiniz.

3. Starbase Oluşturun ve Koruyun

Ana üssünüze Starbase denir. Görevleri tamamlamak, sandıkları ve madencilik kaynaklarını toplamak için yeterince zaman harcadıktan sonra, keşfetmeye ara verin ve üsse geri dönün ve üssünüzün içini / dışını keşfedin. Daha sonra üssünüzün hangi parçalarının inşa edilmesi gerektiğini görmek için Görevler sekmesine gidin. Üssünüzü geliştirdikçe, oyunun Combat, Station ve Galaxy sektörlerine bağlı stat güçlendiricileri araştırma şansınız olacak. Araştırma çabalarınızın çoğunu Savaş alanında harcamalısınız – Savaş Araştırmalarından gelen asistanlar gemilerinizi zorlu bir uzay ordusuna dönüştürecektir. Yükseltmeniz gereken ikinci en önemli Araştırma unsuru, Galaksiyi keşfetmek için gerekli güçlendiricilerdir.

Star Trek Star Trek Fleet Command’ BlueStacks ile buradan indirin.

4. Diğer Oyuncularla Güçlü İttifaklar Kurun

Aktif bir ittifak durdurulamaz bir ittifaktır! Diğer oyunculardan gelen Yardım İsteklerini yerine getirmek için her zaman giriş yapın (aynı oyuncular sizin için aynısını yapabilir!). İttifakınızın AP kazanabilmesi ve genel seviyelerini yükseltebilmesi için kaynaklarınızla davaya katkıda bulunmanız gerekir.

5. Günlük Hedefleri Tamamlayın!

Oyun, günlük yapılması gereken şeyler hakkında size rehberlik etmek için harika bir iş çıkarıyor. Görevler sekmesi her zaman tamamlamanız gereken en önemli işleri sağlar, ayrıca Günlük Hedefler alt menüsüne ev sahipliği yapıyor.

Star Trek Fleet Command Oyununu BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.