Warpath’te Nasıl Uzmanlaşabilirsiniz?

Warpath, Lilith’in yeni bir strateji simülasyon oyunudur. Warpath, üssünüzü büyütmek ve güçlendirmek için görevlere, kampanyalara ve etkinliklere katılmanız gereken bir strateji simülasyonu oyunudur. Bu yazımızda Mobil Oyun Haber tarafından hazırlanan ve oyuna başlamanıza yardımcı olacak bazı harika Warpath ipuçları bulacaksınız.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Bırakın Oyun Size Yol Göstersin

Tüm kaynaklarınızı hemen ihtiyacınız olmayan şeylere harcamadan önce, hem Bölümlerde hem de Görevlerde yapılacak şeylerin listesine bakın. Bölüm ve aşamaları tamamlamak, size ilk etapta üssünüzü geliştirmek için ihtiyacınız olan gerekli ödülleri verecektir. Ayrıca ekranın sol alt köşesindeki Not Defteri simgesine bakın, burada tüm görevleri göreceksiniz. Bir görevi tamamladığınızda, ilgili ödülü talep edebilirsiniz. Gerçekten ilerlemenin en iyi yolu, özellikle oyunun ilk aşamalarında bu iki listeyi takip etmek ve oyunun sizden istediğini tamamlamaktır.

Oyun Postanızı Kontrol Edin

Oyun postanızda, özellikle oyunun başında bir sürü ödül bulabilirsiniz. Postanıza erişmek için ekranın sağ alt tarafındaki posta simgesine dokunun. Her bir öğeyi okumanıza gerek yok, tüm uygun ödüllerinizi hızlı bir şekilde almak için ‘Talep Et ve Okundu Olarak İşaretle’yi kullanın.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Bir İttifaka Katılın

Her zaman temel bina görevlerinde, aktif bir ittifaka katılmak, yapılması önerilen şeydir. İleride ihtiyacınız olursa ittifak yardımı, ittifak ödülleri ve diğer üyelerden destek alabileceksiniz.

Birimlerinizi Yükseltin

Birimlerinizi yükseltmeye devam etmeniz gerçekten önemlidir. Ancak oyunun başında yükseltme kaynaklarınızı kullanamayacağınız birimler için boşa harcamayın. Daha önce, her biri bir birlik birimi türünde tutabilen 3 Kışla oluşturabileceksiniz. Bu nedenle kilidini açtığınız en iyi üç birime odaklanın ve mümkün olan her seviyede onları en üst düzeye çıkarın. Ayrıca Warpath’te seviye atlamanın aynı zamanda birimleri değiştirmek ve bunlara ekipman eklemek anlamına da geldiğini unutmayın.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Araştırma

Warpath’te araştırma gerçekten önemlidir. Araştırmalar, Müttefik Araştırma Merkezi’nde yapılıyor. İki ana araştırma yolu vardır, endüstri ve askeri. Endüstriyel araştırma, kaynakları nasıl topladığınızı ve yarattığınızı etkileyecek ve askeri temelli araştırmalar, birimlerinizi ve güçlerini etkileyecektir. Oyunun başında, hangi araştırma maddelerini yaptırmanız gerektiği konusunda Oyun Kılavuzunu inceleyin. Ancak herhangi bir noktada araştırma binası meşgul değilse, o yapının boşta kalmasına izin vermemeniz gerektiği için bir tür araştırmaya başlamalısınız.

Olayları Kontrol Edin

Warpath’te farklı sınırlı süreli etkinlikler, herhangi bir enerji kullanmadan bir sürü bedava kaynak elde etmenin harika bir yoludur. Nelerin mevcut olduğunu görmek için etkinlikler sekmesini sık sık kontrol edin.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!