Yeni Başlayanlar için 5 Maddede Rise of Kingdoms Rehberi

Oyun sever biriyseniz Rise of Kingdoms’ı duymamış olmanız mümkün değil. Rise of Kingdoms o kadar popüler bir oyun ki aksiyon oyunlarını seven ya da sevmeyen her oyuncu onu deneyimliyor. Rise of Kingdoms çevrimiçi bir oyun, bu sebeple öncelikle kesintisiz bir internet ağına sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Oyunu Android cep telefonlarınızdan oynayabileceğiniz gibi, daha iyi bir oyun deneyimi için BlueStacks ile bilgisayar ekranınızda açarak da oynayabilirsiniz. 

Oyuna yeni başladıysanız, sizi çok daha profesyonel bir seviyeye taşıyacak olan rehberimize göz atabilirsiniz. 

1. Günlük Görevleri Tamamlayın

Oyunda kayda değer bir ilerleme kaydetmek için çeşitli kaynaklara ihtiyacınız olacak ve gücünüzü arttıracaksınız. Aynı zamanda kredi puanlarınızı da arttırmanız gerekiyor. Oyun içerisindeki kaynaklar, güçler ve kredi puanları sonrası için oldukça faydalı. Bunlara ulaşmanızın en iyi yolu da günlük görevleri tamamlamaktan geçiyor. Oyunda tek bir görevi bile kaçırmayın ve olabildiğince fazla kaynak toplamaya odaklanın. 

2. Birliğinizi Eğitin

Büyük bir birlik kurabilirsiniz, ancak onları eğitmezseniz hiçbir faydası olmaz. Fırsatınız olduğunda her zaman birliklerinizi eğitin. Eğitim, ordunuzu güçlü ve yetenekli hale getirecektir. Böylece krallığınızı büyütme ve oyunu kazanma şansınızı arttırırsınız. 

3. Odağınızı Belirleyin

Rise of Kingdoms’da pek çok yan görev bulunuyor. Bunlar, kolayca tamamlayacabileceğiniz ve size kaynak kazandırabilecek görevler. Ama sizin temel odak noktanız oyunda ilerlemenizi sağlayacak ve krallığınızın gücünü artıracak ana görevinizde olmalı. Kaynakları seçerken dikkatli olun. Topladığınız kaynaklarınızı korumanız da en az onları elde etmek kadar önemli. Görevlerinizi tamamlarken cep telefonu yerine bilgisayardan oynamayı tercih edebilirsiniz. BlueStacks ile oyunu bilgisayarınızdan kolayca açabilirsiniz. Bu sayede büyük ekranda mouse ve klavye ile rahat bir şekilde görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

4. Merkezinizi Yükseltin

Belediye binası krallığınızın merkezidir. Diğer binaları yükseltmeden önce bunu yükseltmeye çalışmayın. Çünkü diğer binalar yükseltilmezse, merkezinizi koruyamazsınız. Diğer binalarınız için tüm güncellemeleri yapın ve ardından belediye binasına odaklanın. Bu süreçte birliklerinizi de güçlendirebilirsiniz, böylece herhangi bir saldırı ile karşılaşırsanız iyi bir savunma oluşturabilirsiniz. Binalarınızı yükseltirken de Bluestacks size avantaj sağlayacaktır. Mouse ve klavye ile çok daha rahat bir şekilde bu adımları tamamlayabilirsiniz. 

5. Aktif İttifaklar Kurun

Rise of Kingdoms oynarken kendinizi güçlendirmek için güçlü müttefiklere ihtiyacınız var. İhtiyacınız olduğunda yardım alabilmek için akıllıca ittifaklar seçin. Ayrıca bağınızın güçlü kalması için siz de onlara yardımcı olun. Doğru ittifakı seçerek bonus puanları kazanabilirsiniz. Bunları akıllıca kullanın ve savaşta destek almak için ittifak gücünüzü genişletin.

Rise of Kingdoms’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. Rise of Kingdoms’ı BlueStacks ile oynayarak siz de hem büyük ekranın tadını çıkarın, hem de daha profesyonel bir oyun deneyimi yaşayın.