Hunting Clash’ta Nasıl Uzmanlaşırım?

hunting

Hunting Clash oyununda yeni misiniz? İpuçları ve stratejiler oyunda uzmanlaşmanızdaki belirleyici unsurlar olacaktır. Bu makale, Hunting Clash’ta Nasıl Uzmanlaşırım? sorusu için bir Mobil Oyun Haber rehberi olacaktır.

Hunting Clash’ı BlueStacks ile PC’nize indirin.

Hunting Clash Temellerine Başlarken

Hunting Clash oyunu iki oyun moduna sahiptir; PvE ve PvP düelloları. PvP düello, en büyük av için sunucudaki diğer oyuncularla rekabet ettiğiniz ana oyun modudur. En büyük avı avlayan ve sonunda rakibinden daha fazla puana sahip olan oyuncu, düello maçını kazanır ve mermi kutuları, gümüş, yem kartları, silah jetonları ve sıralama puanı gibi ödüller alır. Eldeki PvE, seçtiğiniz avı avladığınız ve gümüş, etkinlikler için puan kazandığınız veya bu modda atışlarınızı uygulayabileceğiniz solo bir moddur.

Av Çatışmasında Daha Fazla Puan Kazanmak İçin İpuçları

İster bir düelloda ister PvE avında olun, hedefiniz mümkün olan en yüksek puanları almak olacaktır. Av avlayarak elde edeceğiniz puan sayısı “doğruluğa” ve “ağırlığa” bağlıdır – güçlendirmeleri de kullanabilirsiniz. “Daha büyük av” size daha fazla puan verir. “Mükemmel Hassasiyetli atış” size daha fazla puan verir. Daha büyük avı avlamak için yem kartlarını yükseltin. Hassasiyet / doğruluk bonusu elde etmek için mükemmel noktayı hedefleyin.

Hunting Clash’ı BlueStacks ile PC’nize indirin.

Mükemmel Atışı Hedefleyerek Bonus Alın

Avlanırken “mükemmel noktayı” hedefler ve vurursanız, bonus puanları alabilirsiniz. Mükemmel atış noktası hayvandan hayvana farklılık gösterir – bunu manuel olarak belirlemeniz gerekir. Veya kontrol etmek için “sabit atış” güç artırma öğesini kullanabilirsiniz. Manuel olarak nişangahı hayvan vücudunun her yerine hareket ettirin ve “yeşil” bir nokta görene kadar bakın. Maksimum hassas bonus puanları için bu yeşil noktayı %100 mükemmel atış için hedefleyin. Düello modunda zaman kısıtlı olduğundan, tüm hayvanlar için mükemmel atışı bulana kadar düello oynamayın. Mükemmel nişan noktalarını bulmak için PvE oynayabilirsiniz.

Etkinliklere Katılın

Hunting Clash etkinlikleri ücretsizdir ve özel para birimleri elde etmenin en iyi kaynağıdır. Görevleri tamamlar, puan kazanır ve belirli noktalarda ödülü alırsınız. Etkinlikte ilerledikçe ödüller daha iyi hale gelir. Sol üst köşede, “etkinlik” seçeneğine dokunun ve oradan görevleri kontrol edin.

Hunting Clash’ı BlueStacks ile PC’nize indirin.

Bir Kulübe Katılın

Ana ekranın sol tarafındaki “kulüp” seçeneğine dokunun. Bir kulüp oluşturabilir veya mevcut bir kulübe katılabilirsiniz. Aktif bir kulübe katılmanızı tavsiye ederiz. Sadece kulübe katılırsanız bir kulüp paketi kazanma şansınız olacaktır.

İlerlemenizi Kaydedin

Sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunun ve ilerlemeyi kaydetmek için oyunu FB veya Google’a bağlayın. Bu sizin tüm ilerlemenizi kayıt altında tutmanızı sağlayacaktır.

Hunting Clash’ı BlueStacks ile PC’nize indirin.