Basketbol Arena İncelemesi

Head Ball 2’nin yaratıcısı Masomo’nun hazırladığı bu yepyeni basketbol oyunuyla yeni bir dönem başlıyor. Çıktığı ilk günden itibaren yoldukça pozitif bir ivme yakalayan Basketbol Arena ile hünerlerinizi dilediğiniz gibi gösterebileceksiniz. Mobil Oyun Haber olarak biz de oyunu sizin için inceledik. 

1v1 Çevri̇mi̇çi̇ Maçlarla Gerçek Oyunculara Meydan Okuyun

Bu çok oyunculu Basketbol oyununda gerçek oyunculara meydan okumanın yeni bir yolunu keşfedin! Adrenalin dolu anlara hazırlanın! Çevrimiçi oyun modlarıyla gerçek rakiplere karşı oynayın. Pek çok mobil oyun size çevrimiçi rakiplere karşı oynama fırsatı sunmaz ama Basketbol Arena bunu sağlıyor. Siz de profilinizi oluşturun ve rakiplere oyun daveti göndermeye başlayın!

Basketbol Yetenekleri̇ni̇zi̇ Geliştirin

Smaçlara gidin, uzun 3 sayılık atışlar yapın, süper güçler kullanın, maçlar tamamlayın ve kupa kazanın! Bire bir maçlarda mücadelelere girin ve rakiplerinizi alt edin! Aldığınız her puan sizi top sepetini doldurmaya ve değerli ödüller kazanmaya yaklaştıracaktır. Siz de bu doğrultuda yeteneklerinizi ve oyununuzu geliştirmeye odaklanın!

Basketbol Kari̇yeri̇ni̇zde İlerleyin

Elinizden gelenin en iyisini yapın, rakiplerinizi geride bırakın! Ne kadar çok maç kazanırsanız, yeni karakterlerin kilidini açma şansınız o kadar artar! Size şan ve daha iyi ödüller getirecek yükseltilmiş sahalarda oynamanın keyfini çıkarın. Yıldız oyuncu olun!

Basketbol Arena size ne sunar?

– Gerçek oyuncularla gerçek zamanlı maçlar

– Sosyal medya hesaplarınızı bağlayarak arkadaşlarınıza meydan okuma fırsatı

– Oyunda ilerledikçe yeni oyuncular ekleme avantajı

– Yeni takımların, karakterlerin ve koçların kilidini açma olanağı

– Daha fazla kupa kazanarak liderlik mücadelesi

– Her gün efsanevi karakterler ve büyük ödülleri almak için yerine getirebileceğiniz günlük görevler

Basketbol Arene’yı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. Siz de Basketbol Arena’yı Bluestacks ile oynayarak, mobil oyun deneyiminizi bir adım öteye taşımaya hazır olun!