BlueStacks ile Lords Mobile’da Uzmanlaşın

lords mobile

Yeni ve gelişmiş Lords Mobile’a hoş geldiniz. Oyunda neyin gerçekten önemli olduğuna dair ipuçlarını sizinle paylaşmak için bu küçük listeyi hazırladık. Listeyi faydalı bulacağınızı umuyoruz. BlueStacks ile Lords Mobile oynamak size sayısız avantaj sağlayacak, bu sayede PC’nizin büyük ekranında klavye ve mouse ile kazanmaya odaklanabileceksiniz. 

İyi bir loncaya katılmak ilk adımınız olmalı.  

Bu adım, oyunu ücretsiz oynayabilmek için kesinlikle çok önemlidir. Aynı zamanda, aktif bir lonca, çok sayıda canavarı öldüreceğinden, lonca hediyelerinde yardımcı olur.

İstediğiniz teçhizatın farkında olun. 

İstediğiniz teçhizata sahip canavarlara öncelik verdiğinizden emin olun (örneğin, haritadaki diğer canavar ne olursa olsun, yalnızca Gryphons’u hedeflemelisiniz). Benzer şekilde, toplayıcılık sizin için anahtardır. Unutmayın, daha düşük seviyeli karolardan daha hızlı gelir elde edersiniz. Lords Mobile’ı BlueStacks ile oynadığınızı unutmayın. BlueStacks ile oynamak size çoklu oturum, key mapping, klavye mouse ile oynamanın yanı sıra gamepad kullanma imkanı gibi sayısız avantaj sağlayacaktır. 

Daima liderinizi koruyun. 

Çevrimiçi olduğunda bile, korumaları olduğunda bile liderinizi canınız pahasına koruyun. Korumalıyken bunu yapmamızı söylememizin nedeni, alışkanlığı geliştirmesi ve sürdürmesidir. Bu oldukça önemlidir ve loncanızın geleceği buna bağlıdır. 

T4’ü hedefleyin.

T4’e ulaşmak istiyorsanız, Kristal Kazmalar, Savaş Tomları, Ruh Kristalleri, Prangalar, Altın Çekiçler ve Hazinelere yatırım yapmak dışında hiçbir şeye kesinlikle mücevher harcamayın.

Araştırmaya odaklanın. 

Çoğunlukla ekonomi, asker ve canavar avı üzerinde çalışmanızı öneririz. Böylece kısa sürede Seviye 4’e ulaşabilir ve etkinlikler için gerekirse Seviye 3’leri öldürebilirsiniz. BlueStacks’in keymapping özelliği sayesinde dilediğiniz tuşu dilediğiniz kontrol için atayabilir ve oyuna kolaylıkla hakim olabilirsiniz. Tuş takımı ve kontrolleri dilediğiniz gibi düzenlediğinizi düşünün.

Kahraman stratejiniz nasıl olmalı?

Yararlı kahramanları oyuncularınızın seviyesine yakın tutmalısınız (Oath Keeper, Night Raven, Soul Forger, Death Archer hariç). Hepsini tanıdık bir eğitim için işe almak istiyorsunuz biliyoruz, ancak yüksek lvl’de listelenenleri almaya odaklanmanıza gerek yok. Trickster’ı aldığınızda, Rose Knight bir sonraki hedefiniz olmalı. Ondan sonra, mümkün olduğunca devasa kahramanlar üzerinde çalışın. Black Crow, Incinerator, Sea Squire gibi kahramanlara odaklanın. Bunların hepsi çok iyi kahramanlardır.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. Lords Mobile da BlueStacks ile rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun. Siz de büyük ekran, klavye ve mouse ile oyunu bilgisayarınızın geniş ekranında oynayarak rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.