DOP 2: Delete One Part Nasıl Bir Oyun?

DOP 2: Delete One Part yazımıza hoş geldiniz. Oldukça popüler yeni bir mobil olan, DOP 2: Delete One Part’ı BlueStacks ile PC’nizde oynayabilirsiniz. Bulmacaları çözmede yeni bir deneyim getiren, zorlu bir oyun olan DOP 2: Delete One Part’ta bilmeceleri çözmek için hayal gücünüzü ve beyin becerilerinizi birleştirin. Her seviyede, seviyeyi geçmek için neyi sileceğinize karar verdiğiniz bir zeka oyunu olan DOP 2: Delete One Part, yeni, basit ve ilginç mekanikler barındırır. Oyuna giriş yapın ve silmeye başlayın. Fazladan parçaları silin, karakterlerin ne sakladığını bulun ve grafikleri değiştirin. Sadece sürecin tadını çıkarın, bu oyun size çok tatmin edici bir deneyim yaşatacaktır.

DOP 2: Delete One Part Nasıl Bir Oyun?

DOP 2: Delete One Part’ta bir sürü farklı bulmaca vardır. Her seviye bir mini beyin bulmacasıdır. Beyninizi test etmeyi seviyorsanız, oyun tam aradığınız gibidir. Oynamaya başladığınızda,kendinizi ilgi çekici grafiklerle hem çocukları hem de yetişkinleri saracak benzersiz bir oyunun içerisinde bulacaksınız.

BlueStacks Akıllı Kontroller

Profesyonel bir oyuncunun her zaman kendi özel düzeni vardır. BlueStacks’in Akıllı Kontrolleriyle dilediğiniz tuşu, DOP 2: Delete One Part oynarken dilediğiniz hareket için atayabilirsiniz. Karakterinize yön vermek için dilediğiniz tuşu dilediğiniz şekilde eşleştirip atamanız mümkündür.

BlueStacks Gelişmiş Grafik Ayarları

BlueStacks ile çözünürlüğü en yüksek değerle çekebilir ve 90 FPS’ye kadar görüntü elde edebilirsiniz. Bu sayede de ekrandaki her bir öğeyi diğerlerinden daha net bir şekilde ayırabilirsiniz. Bu sayede üstünlük size geçer. Open GL ve Direct X Grafik modlarıyla dilediğiniz grafik modunu seçebilir ve oyununuza en uygun olan ile ilerleyebilirsiniz.

DOP 2: Delete One Part’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.