Hide Online Nasıl Oynanır?

Hide Online, Hitrock tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş çok oyunculu bir saklambaç oyunudur. Hide Online oyununda bir avcı olarak oynarsınız. Hide Online, Android için en iyi bağımlılık yapan oyunlardan biridir. Google Play Store’da bir milyondan fazla indirildi ve popülaritesinin ardındaki sebep eğlenceli oyun mekaniğidir. Bir avcı olarak oynuyorsanız, amacınız karşı tarafı avlamaktır. Karşı taraftaysanız da amacınız maçın sonuna kadar hayatta kalmak / saklanmaktır.

Hunter

Bir avcının amacı tüm malzemeleri bulup yok etmektir. Sağlığınız sınırlıdır. Yanlış nesnelere ateş ettiğinizde sağlık puanlarınız azalır. Bir destek olarak ise, emojiyi ve sağlık çubuğunu göreceksiniz. Varsayılan olarak otomatik nişan alma ve otomatik ateşleme açıktır, bunu ayarlardan değiştirebilirsiniz. Maçtaki performansınıza göre sıralama alacak veya puan kazanacaksınız.

Sahne

Sahne olarak oynarsanız, amacınız kutu, sandalye, hamburger, konserve, pot vb.objeleri sonuna kadar saklamak olacaktır.

Avcı Kontrolleri

Ekranın sol alt tarafında, ekranın sağ alt köşesindeki karakterinizi hareket ettirmek için joystick’i kullanın, savaş kontrolleri; ateş, el bombası. Alt orta kısımda sağlık puanınızı ve mermi sayısını görebilirsiniz.

Sahne Kontrolleri

Yukarı / aşağı / sola hareket etmek için kumanda çubuğunu kullanın, zıplamak için zıplama düğmesini kullanın. Nesneyi değiştirmek için (hamburgerden tenekeye, sandalyeden miğfere, kutudan miğfere geçmek için), sadece o nesneyi işaretleyin ve bardak düğmesine (sağ altta) dokunun. Avcı sizi bulursa, “dönüştürme” özelliğini kullanabilirsiniz. Ördek düğmesine (sağ altta) dokunun, işte bu kadar. Bu özellik, avcıyı bir hayvana dönüştürür ve birkaç saniye hareket edemez. Benzer bir durumda bu zamanı kullanın ve uzaklaşın fakat başka bir nesneye geçmeyi unutmayın.

Hide Online İpuçları

Sahne malzemesi olarak oynuyorsanız, küçük bir öğeye geçin; burger vb. gibi olabildiğince küçük olabilir. Çünkü bir avcı olarak küçük nesneleri hedef almak zordur. Öte yandan, nesneniz sandalye veya bank vb. ise sizi hedef almaları kolay olacaktır. Doğru zamanda ördek / hayvan dönüşümü özelliğini kullanın ve avcıyı bir hayvana dönüştürün. Bu zamanı kullanın ve daha iyi bir yere kaçın, küçük bir eşyaya veya nesneye geçin.

Avcı olarak oynuyorsanız da sağlık puanlarınızı yanlış nesnelere ateş ederek boşa harcamayın. Kulaklık kullanın ve sesi artırın. Ördek ve yeniden doğma özelliği için video reklamları izleyin.

Hide Online’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.