Mafia City Başlangıç Rehberi

Mafia City, iOS ve Android sürümleri bulunan bir mobil oyundur. Mobil Oyun Haber’in hazırladığı bu yazımız size hesapların kurulumunun temellerinden, bu hesaplardan en iyi şekilde yararlanmak için nasıl yükseltileceği ve bu hesapların nasıl kullanılacağı gibi daha gelişmiş şeylere kadar her şeyi anlatacaktır. 

Çiftliğinizi Kurarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bir çiftlik hesabı oluşturmak için yeni bir oyuna başlamanız gerekecektir. Bunu yapmak için ekranın sol üst köşesindeki avatarınıza tıklayın. Ardından ayarlara gidin (sağ altta). Ardından Hesabı seçin. Son olarak “Yeni bir oyun başlat” ı seçin. Ayrıca, yeni bir oyuna başlamadan önce hangi şehirde olduğunuzu bildiğinizden emin olun. Oyuna başladığınızda, birkaç bina inşa edip yükseltmeniz ve birkaç asker eğitmeniz istenecektir.Hesabınızı bağlamayı bitirdiğinizde, ana hesabınızın bulunduğu şehre ışınlanmanız gerekecektir. Bunu yapmak için, şehir haritasının sol alt kısmında bulabileceğiniz harita seçeneğini seçin. Bunu yaptıktan sonra minyatür şehir haritasını bulacaksınız, sol altta bulunan küre seçeneğini seçin. Bu sizi dünya haritasına götürecektir. Buradan, ana hesabınızın bulunduğu şehre taşınabileceksiniz. Nakit, Kargo ve Silah olmak üzere 3 farklı çiftliğe sahip olmalısınız. Türüne bağlı olarak, beceri puanlarınızı farklı gelişim becerilerine yatırmayı seçebilirsiniz. Örneğin, kargo çiftlikleriniz söz konusu olduğunda, beceri puanlarınızı tüm kargo becerilerine yatırmak isteyeceksiniz ve nakit çiftlikleriniz söz konusu olduğunda, bunları nakit becerilere yatırmak isteyeceksiniz.

Nelere Yatırım Yapmalısınız?

Çiftlik türünüze bağlı olarak, kaynak üretimine ve birincil kaynağınızın çalma hızına (duruma göre nakit, kargo veya silah) yatırım yapmalısınız.

Tüm çiftlikleriniz için aşağıdakilere yatırım yapmalısınız: Birlik yükü (Taşıyıcı), Hastane Kapasitesi (Hastane Genişletme), İyileşme Hızı (Tıbbi Eğitim), Eğitim Büyüklüğü (İşe Alım Seferberliği), Dayanıklılık (Duvar Takviyesi), Mücevher Yapma hızı (Mücevher Yapımı Hızlanma). Açıkçası, malikaneniz seviye 6, seviye 11 ve seviye 20’ye ulaştığında, daha fazla kaynak soymanıza izin verecek ekstraların kilidini açmak için suç operasyonları ekibine de yatırım yapmak isteyeceksiniz. Yukarıda belirtilen yatırımları tamamladıysanız, asker bakımına, diğer ekipman özelliklerine ve metal üretim ve hırsızlık hızına da yatırım yapabilirsiniz.

Binalar ve Birlikler Nasıl Olmalı?

Daha önce de bahsettiğim gibi, çiftliklerinizi mümkün olan en kısa sürede Mansion 15’e çıkartmak istemeniz normaldir, böylece hepsinde de metal yetiştirmeye başlayabilirsiniz. Tüm binaları yükseltmek için zamanınızı boşa harcamayın. Çiftlikleriniz için odaklanmak isteyeceğiniz ana binalar Malikane, Duvar, Yatırım Merkezi, Hastaneler, Kaynak üretim binaları (birincil kaynağınız ve metal için) karaborsadır. Ayrıca, çiftlikleriniz ana hesabınızın bulunduğu klandaysa, klan kulübünü de yükseltmek isteyebilirsiniz, böylece çiftliklerinizi saldırıya uğrama ihtimaline karşı güçlendirebilirsiniz.

Mafia City’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.