İyi Pizza, Güzel Pizza Başlangıç Rehberi

TapBlaze’nin yeni mobil oyunu Good Pizza, Great Pizza, konu kendi pizzacınızı işletmek olduğunda size daha zorlu bir deneyim sunuyor. Oyun, müşterilerinizden kazandığınız her dolar için sizi çalıştırıyor. Oyunda, her biri kendi tuhaflıkları ve tercihleri ​​olan 80’den fazla farklı müşteri türü var. Sadece birkaç dokunuştan sonra mükemmel pizzaların sihirli bir şekilde ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Pizzalarınızı sıfırdan ve müşterinizin taleplerine göre yapmanız gerekecektir. Siparişler, basit bir peynirli pizzadan tamamen tuhaf bir şeye kadar her şey olabilir. Artan taleplere ayak uydurmak için ekipmanınızı yükseltmeyi unutmayın. Kendinizi işinizi ayakta tutmakta zorlanırken bulursanız, rehberlik için Mobil Oyun Haber olarak hazırladığımız İyi Pizza, Güzel Pizza ipuçları listemize göz atın.

İyi Pizza, Güzel Pizza’yı PC’nizde BlueStacks ile oynayın.

Temel Varsayımlara Bağlı Kalın

Müşteriler size birçok farklı sipariş verecek. Bazen, varsaymak istemediğiniz için pizzayı doğru yapıp yapmadığınızı merak edersiniz. Bununla birlikte, başınızı belaya sokmadan güvenle yapabileceğiniz birkaç varsayım vardır. Aslında bu varsayımları yapmanız sizin için daha iyi olacaktır. Öncelikle, müşteriniz tarafından belirtilmediği sürece siparişte ekmek, peynir ve sosu asla dışarıda bırakmayın. Örneğin, bir müşteri ekmek, peynir ve sucuklu pizza isterse, ona yine de sos eklemelisiniz. Sosu çıkaracağınız tek zaman, müşterinin size açık bir şekilde onu dışarıda bırakmanızı söylemesidir.

Malzemelerden Tasarruf Edin

Çoğu restoran yönetiminden oyununun aksine, ücretsiz olarak sınırsız malzeme kaynağı alamazsınız. Çok fazla malzeme kullanmak müşterilerinizi memnun edebilir, ancak sonunda iflas edersiniz. Müşterilerinizi rahatsız etmeden mümkün olduğunca az malzeme kullanmaya çalışın. Her pizzaya sadece ince bir tabaka peynir serpip yine de müşteriden övgü alırsanız, harika olur.

Garip İsteklere Açık Olun

Tamamen soslu pizza siparişinin tuhaf olduğunu düşündüyseniz, henüz hiçbir şey görmediniz. Bazı müşteriler size gerçekte ne anlama geldiklerini bile söylemez. Örneğin, bir müşteri size gün doğumuna benzeyen bir pizza istediğini söyleyecektir. Her nasılsa, bu standart bir peynir ve soslu pizza istediği anlamına geliyor. Bir müşteri size yarım peynirli ekmek ve yarım soslu ekmek istediğini söylerse, bu sadece yarım peynir ve yarım soslu pizza istediğini gösterir. Öte yandan, süper ekstra gevrek pizza talebi, pizzanın üç defadan fazla pişmesini istedikleri anlamına gelir.

Good Pizza, Great Pizza’yı PC’nizde BlueStacks ile oynayın.

Müşterileri Reddedebilirsiniz

Bazı malzemeler yalnızca yükseltmeleri satın aldıktan sonra kullanılabilir. Ancak bu, müşterilerin sipariş vermesini engellemez. Henüz sahip olmadığınız malzemeleri içeren bir sipariş alırsanız müşteriyi eli boş göndermekten korkmayın. Yine de, müşterinin ikamelerle bulabileceği bazı siparişler vardır.

Kötü Müşterileri Reddet

Burada bir iş yürütüyorsunuz ve zamanla yarışıyorsunuz. Kulağa hoş gelmese de, üzerinde parası olmayan müşterileri reddedebilirsiniz. Kendi başınıza bir pizzacı işletmek kolay değildir, ancak Good Pizza, Great Pizza ipuçları ve püf noktalarımızın yardımıyla işiniz kesinlikle büyüyecek!

İyi Pizza, Güzel Pizza’yı PC’nizde BlueStacks ile oynayın.