Nova Empire: Space Commander Battles in Galaxy War Başlangıç Rehberi

Nova Empire: Space Commander Battles in Galaxy War, bir Uzay İstasyonuna komuta ettiğiniz destansı bir uzay hakimiyeti strateji oyunudur. iOS ve Android sürümlerini indirebildiğiniz bu mobil oyunu BlueStacks Oyun Platformu ile büyük ekranda klavye ve mouse ile oynayabilirsiniz. Oyundan en iyi şekilde yararlanmak için bir ittifaka katılın. Burada yoldaşlarınız daha hızlı gelişmenize yardımcı olabilir ve galaksinin sistemlerini kontrol etmek için rakip ittifaklara karşı destansı savaşlara rahatlıkla katılabilirsiniz. Oyunda, evrene hakim olmak için uzay istasyonunuzda büyük binalar inşa etmeniz, güçlü bir filo oluşturmanız, en iyi amiralleri işe almanız, temel savunma sistemleri kurmanız ve ileri teknolojileri araştırmanız gerekecektir.

Kaynak elde etmenin yolları neler?

Enerji ve mineraller, Uzay İstasyonunuzun Enerji Santrali ve Ticaret Merkezi binaları tarafından üretilebilir. Sistemlerde kaynak toplamak size mineraller de kazandırabilir. Gezegenleri ve diğer nesneleri taramak enerji, mineral, kristal ve alaşım bulma potansiyeline sahiptir. Düşman komutanının istasyonlarına saldırıp, onları alt etmek bazı kaynakları toplama fırsatı verir.

Kaynaklar ne için kullanılır?

Kaynak kullanımları arasında binalar inşa etmek, binaları yükseltmek, gemi inşa etmek ve teknolojileri araştırmak yer alır. Enerjinin özel bir kullanımı vardır: İstasyonunuz şu anda ürettiğinden daha fazla enerjiye ihtiyaç duyuyorsa, birçok bina düzgün çalışmayacaktır. Enerji çıktınızın her zaman pozitif kaldığından emin olun veya negatifken size yetecek kadar enerji rezervine sahip olduğunuzdan ayrıca emin olun.

Oyunda diğer sistemleri nasıl görebilirim?

Nova Empire: Space Commander Battles in Galaxy War’da diğer sistemleri görebilmeniz için Uzay İstasyonunuzun 2. seviyeye ulaşması gerekiyor. Diğer sistemleri seçmek ve görüntülemek için Sistem Haritasının kenarlarında görüntülenen okları kullanabilir veya Galaxy Haritası aracılığıyla ilerleyebilirsiniz. Unutmayın, seyahat etmek için önce Galaxy Haritasından henüz keşfetmediğiniz sistemleri araştırmanız gerekecektir.

Galaksileri nasıl değiştirebilirim?

Oyunu başlattıktan sonraki ilk 5 gün içinde ve Uzay İstasyonunuz 4. seviyeye ulaşmadan önce galaksiyi (sunucuyu) değiştirebilirsiniz. Geçiş yapacağınız yeni bir galaksi seçmek için Yeni Oyuncu Sekmesini kullanın. Unutmayın, galaksiyi değiştirmek için sadece bir şansınız var, bu yüzden geçiş yapmadan önce seçiminizi doğru kullandığınızdan emin olun. Ayrıca, geçiş yapmadan önce eski galaksinizde katılmış olabileceğiniz herhangi bir ittifaktan ayrılmanız gerekecektir.

Nova Empire: Space Commander Battles in Galaxy War’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.