Raid: Shadow Legends Strateji Rehberi

Raid: Shadow Legends, iOS ve Android sürümleri bulunan bir strateji RPG oyunudur. Farklı modlar ve çok sayıda şampiyon bulundurun bu oyuna tam bir güvenle başlayabilmek için bir rehbere ihtiyacınız olabilir. Raid: Shadow Legends’ta efsane olma yolculuğunuza başlayabilmeniz için bazı temel ipuçlarını ve püf noktalarını Mobil Oyun Haber’de bir araya getirdik.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Başlarken…

Oyuna başladığınızda ilk seçiminizde hangi şampiyonu seçeceğiniz size sorulacaktır. Dört seçenek arasından seçim yapmak zor bir karar olabilir. Raid: Shadow Legends’ta başlangıç ​​olarak Kael veya Athel’i seçmenizi öneririz. İkisinden biri sizi oyunun son safhalarına kadar götürebilir.

Afinite Sistemi

Oyunda şampiyonlara göz attığınızda, her birinin öne çıkan bir özelliği olduğunu fark edeceksiniz. İşte ne anlama geldikleri:

Büyü – Ruh’a Karşı Güçlü, Kuvvet’e Karşı Zayıf

Ruh – Güce karşı güçlü, Sihire karşı zayıf

Kuvvet – Sihire karşı güçlü, Ruh’a karşı zayıf

Bu üç benzerliğe ek olarak, Void’i de göreceksiniz. Void, her durumda eşit derecede güçlü olması bakımından farklıdır, yani bir Void şampiyonu için özel bir karşı koyma yoktur, ancak bir Void şampiyonu da diğer herhangi bir yakınlığa karşı özellikle güçlü değildir.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Void, Epic ve Legendary Champions’a sıkı sıkıya sarılın

Sonunda hangi şampiyonları elinde tutmak istediğinizi bilseniz de (ve kimin kim olduğunu bildiğinizden emin olmak için kademe listemize göz atabilirsiniz), başlangıçta bir Void, Destansı veya Efsanevi şampiyon bulursanız, elinizde tutmanızı öneririz. Onları ele geçirmek zor olabilir, bu yüzden sahip olduktan sonra onları koruyun.

Kampanyalara göz atın

Zindanların harekattan daha iyi ödüller vereceği doğru olsa da, harekattan elde edilen ödüller, zindanlarda daha önce sefer yapmadığınız duruma göre daha iyi ilerlemenizi sağlayacaktır. Ayrıca, oyun deneyiminin önemli bir parçası olan hikayeye kendinizi vermiş olursunuz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Acele etmeyin

Raid: Shadow Legends’da görülecek ve yapılacak çok şey var, bu yüzden oynarken acele etmeyin. Oyunda acele etmenize gerek yok, sistemleri öğrenebilir, beğendiğiniz şampiyonları bulabilir ve zamanınızı uygun gördüğünüz şekilde geçirebilirsiniz.

Şampiyonları Yükseltin

Bu hem beceriler hem de ekipman için geçerlidir. Bir şampiyonu seviyorsanız, oyunda ilerledikçe rekabet edebilecek şekilde yükselttiğinizden emin olun. Tomes’ı becerilerini geliştirmek, deneyim kazanmak ve seviyelerini yükseltmek için kullanın ve oynadıkça, donatabileceğiniz ve aynı zamanda yükseltilebilecek teçhizatlar bulacaksınız. Oyun boyunca karakterlerinizi yükseltmek ve geliştirmek için birden fazla fırsat bulacaksınız, bu yüzden onları formda tuttuğunuzdan emin olun.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!