Yeni Başlayanlar için PUBG Mobil İpuçları

Kazanmak için 100 kişi arasından kurtulup hayatta kalmalısınız

PUBG Mobil’de temel amacınız hayatta kalan son kişi ya da son takım olmak. Bu yüzden odaklanmanız gereken temel konu hayatta kalmak olmalı. Daha çok düşmanı yok etmek ya da hangi kavgalarda yer alacağınızı seçmek ikincil hedefiniz olabilir.

Winner Winner Chicken Dinner – Kazandınız!

100 kişiyle oynayacağınız bir oyun olan PUBG Mobil’de kazanan olmak çok da kolay olmayabilir. Ama kazanan kişi olduğunuzda ödülünüzü anında alabilirsiniz. Oyunu kazandığınızda “Winner Winner Chicken Dinner” mesajı ile karşılaşacaksınız. Bu ekrana ulaştığınızda oyunlarınızı, tüm istatistiklerinizi ve aldığınız ödülleri görebilirsiniz. 

Solo moduyla başlayın

PUBG Mobili ilk defa oynayacaksanız solo turnuva ile başlamak size avantaj sağlar. Oyunu kendi başınıza oynarken farklı silahlar, haritalar ve eşyalar hakkında çok daha iyi bilgi sahibi olursunuz. 

Atış poligonuna gidip silahları tanıyın

Atış poligonuna giderek tüm farklı silah türlerini tanıyabilir ve deneyebilirsiniz. Bu eğitim alanını deneyimlemek, turnuva sırasında pratiklik kazanmak ve favori silahlarınızı belirlemek için harika bir yöntem.

Popüler iniş noklarında yeteneklerinizi keşfedin

Kendinizi PUBG Mobil’de geliştirmek için popüler iniş noktalarını denemek çok iyi bir seçenek. Bu alanlara inerek farklı stratejiler geliştirebilir ve savaş becerilerinizi arttırabilirsiniz. 

Ayarlarınızı düzenleyerek daha iyi bir oyun deneyimi yaşayın

PUBG Mobil ayarlar sekmesinden tüm oyun ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Kullanıcı arayüzü, grafikler ya da hassasiyeti tamamen özelleştirip kendinize uygun hale getirebilirsiniz.

Kendiniz için en doğru atış seçeneğini bulun

PUBG Mobil oynarken atış seçeneklerini de kendinize göre ayarlamanız mümkün. Nişan alma ve atış yapma şeklini değiştirerek çok daha iyi bir oyun sergileyebilirsiniz. Ayarlar sekmesinde yer alan 3 ayar ile bunu güncelleyebilirsiniz.